Ostalo > Motocikli
Yamaha R3
RunnerSukosan:
Ne mozes vidit temu jer nemas 50 postova. Premjestili su je vjv u procjene, a tebi ta rubrika nije vidljiva.
I meni sse bas svida r3 pogotovo u crnoj komb, po meni bi mu puno bolje sjele usd vilice al valjda su u yamahi malo stedili.
Sto se tice one tvoje teme slazem se s aragonY, decki su bili samo realni.
Puno sretnih kilometara!
LukaSokol:
Nije mi jasno zbog cega se tema stavlja tamo gdje svi clanovi nemogu vidjet?!?!?
Po kojoj to logici netko moju temu stavi da ju ja nemogu vidjet???
kos7:
--- Citat: LukaSokol - 09 Veljača, 2017, 22:28:42 ---Nije mi jasno zbog cega se tema stavlja tamo gdje svi clanovi nemogu vidjet?!?!?
--- Kraj citata ---
da mozes vidjeti tu rubriku kupi prodaj procjeni moras imati 50 postova, takva su pravila foruma, a tema je premjestena jer je bila stavljena u krivu rubriku
ugl. yamaha je vrh, prije mi se nisu sviđale te "male" lezaljke jer su mi izgledale ko bicikli s oklopom, al ove novije su super :headbang:
puno sretnih kilometara :icon_thumright:
LukaSokol:
j#bo ja ta pravila kad nemozes vidjet temu koju si postavio
Koji pametni admin je uopce izmislio takvo nelogicno "pravilo"?
Molim doticnog admina da mi objasni, po kojoj logici i kakve ima veze broj postova sa tome dal ja mogu vidjet ili ne rubriku procjene?!
Toga nema nigdje kakve sve covijek gluposti moze dozivjet
ljubo46:
--- Citat: LukaSokol - 09 Veljača, 2017, 22:28:42 ---Nije mi jasno zbog cega se tema stavlja tamo gdje svi clanovi nemogu vidjet?!?!?
--- Kraj citata ---
Temu sam ti premjestio tamo gdje joj je i mjesto a to je u procjenama...a ti tamo nemas pristup jer nemas 50 postova kao novi clan...jbg bez ljutnje ali pravila su takva..
Premjestit cu ju sad u razne off topic teme pa nastavite raspravu tamo. ;D tako da ti bude vidljiva.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju