Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Skupljanje skuteraša i ostalih dvokotača, trokotača i homemade prerađevina

<< < (5/6) > >>

Scooterist_#1:

--- Citat: SF2 Freak - 08 Veljača, 2017, 00:16:57 ---Marac tiho to su povijerljive informacije  :violent5:
Ajde ajde sigurno jedan dan u tj ne radis pa možemo otici negdje malo

--- Kraj citata ---
Da imas pravo... zas sam to reko??  :angry7: a i ko zna na kojeg oscara sam mislio ima ih tu vise :toothy12:
Ps nedjelja je dan za misu :jerk: ma normalno da ce se nac vremena

SF2 Freak:
Nadam se da je peza bar vidjela kljuca ak nije vc cestu :P

Corector:
Marac legendo, nek ti je večna slava!   :wav:
Cim prodje mrtva sezona i ima da se peljamo po Zagrebackoj gori uzduz i poprijeko

Matija97:
Mogli bi ove godine do amerike posto je nekima vec pun k kratkih relacija,sa 50kama naravno jer ko normalan jos kupuje neki veci/jaci motor i odlazi ko gospon covjek na put.Koji vam je,sta se placete ko neka djeca.Ako vam ne pase ne morate se vozit!Sta mislite da meni nije vec pun k sljemena?je,al idem radi zajebancije,druzenja a ne da bi se mogo na forumu pohvalit kak sam preso 376km da bi pojeo komadinu mesa na silu.Prije 10godina se ekipa skupljala na kremicu i tam su se druzili i zajebavali,dir bi pao po dogovoru i nije bilo joj ovo joj ono,islo se,kome nije pasalo reko bi vidimo se ekipa ja ne idem i tjt...Bez uvreda molit cu,samo iznosim svoje misljenje  :icon_thumright:

Corector:
Da rezimiramo, ja sam spreman za voznje.  :headbang:  (skuter bi bio normalan da me nisu izbacili)  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju