Tehnički kutak > Garaža

runner by kos bros

<< < (13/14) > >>

kos7:
danas se opet malo prckalo po karbu, ubacena je dizna 70 i sad je puno bolje cak mozda i na 68 spustim, ali ne vjerujem da ce ic nize od toga.
Rolice su vracene 5.5gr i taman ga vrti na 9500 pa ce to tako ostati

EDIT:  kajla je vani, dizna 64, lulica orginal, role i dalje 5.5gr, remen lagano ubijen al jos ce posluzit i nek se 3puje.
           razrdadu bi zakljucio da je gotova, jucer je izdrzao zg-vž i natrag pun gas tak da mu nema kaj bit, , nisu jajca u cilindru..
             cak nismo tomi i ja ni karbose trebali prestelavat u sumi poslje zeline.

Corector:
Ponosno objavljujem vijest da ce ovaj runner postati PUREJET :headbang: :headbang: :headbang:

Bata Kos je studos i navikao je da mu sve ide preko X-ice, posto mu to karbos ne dozvoljava, rijesenje je peugeot vertikala za bankrot, a purejet za vjecni uspjeh i vjecnu spremnost da uvijek stigne na svaki ispit. :frajer:

Potez je veoma logican, razuman, i itekako isplativ jer purejet donosi pare!!!!
Kako? Pa uloziti ce par stotina kuna u purejet masinu, od mene ima komplet instalaciju.

A dijelovi koji ce mu biti visak ce prodati. Dakle cijelu karb masinu, karburator, deklo s kurblom, namotaji paljenja, vakum pumpa goriva, bobina, regler. On ce imati para da ljetovanje, i cak ce mu ostat ce da nju plati, a vozti ce se pouzdanije, brze, jeftinije na X icu. :headbang:

Na pomolu je jos jedan triper i vjecni skuter, sad nas konacno ima jer nema vise NISAM SPREMAN, purejet je ivijek spreman,  a to je glavni razlog odistajanja i gubljenka volje.

Stay pjurdžetiša, ajmoooo bato rjesit ovo i da mi doneses snimke brasnarenja peze   :headbang:

Tomi_ZG:
E ovo će bit zanimljivo,još jedan poraz za pežu

kos7:
pezu sam prosle godine izbrasnario sa ubijenim remenom tako da je svaka rijec suvisna dalje

dario007:
Ja se zapisujem za dekl s kurblom,ako bude fer cijena :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju