Tehnički kutak > Garaža
runner by kos bros
RunnerSukosan:
Uu must have! Nadam se da je taj ispravan i da nece piksa zapec ko meni (postavim slike u svoju temu) :laughing7: Znaci spremamo se za do juga?
kos7:
--- Citat: RunnerSukosan - 03 Ožujak, 2017, 19:28:38 ---Uu must have! Nadam se da je taj ispravan i da nece piksa zapec ko meni (postavim slike u svoju temu) :laughing7: Znaci spremamo se za do juga?
--- Kraj citata ---
novinovi nikad koristen, iz frendovog kraja imaju sve od arduina do multica haha
pripreme polako idu, koliko to vrijeme i pare dozvoljavaju
EDIT: plan za ovo ljeto mi je do ST na kavu :toothy9:
RunnerSukosan:
Ma to jeto, samo tripovanje! :headbang: jel ima frend jos koji multic hehe
kos7:
--- Citat: RunnerSukosan - 03 Ožujak, 2017, 19:43:05 ---Ma to jeto, samo tripovanje! :headbang: jel ima frend jos koji multic hehe
--- Kraj citata ---
idemo danas ubit brasno u hmelju pa ga pitam, mozda jos koji zaluta :glasses9:
kos7:
evo da malo dignem temu..
nije nista posebno rađeno, stavnjena je kajla, spustena je malo glava tek tolko da nije full serijska termo grupa..
rolice-6.1 malojzi bezveze stavljene
dizna-74 isto tako bezveze posto nisam imal nijednu prikladniju pa se sad guti u benzinu ko runnersukosan u rolni kod grase
svjecka je ngk 9-ka iridium stara 5-6-7 godina s ko zna kolko km, al bolje radi nego novi ngk i trpi zaljevanje cilindra bolje nego kaj bi bilo koja nova
zasad je to to dok ne nabavim manje dizne pa ide onda stelung.
BTW napravio sam s ovim vise km nego tomi sa dr evom pa ajmo rec da je projket zasad uspjesan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju