Tehnički kutak > Garaža
runner by kos bros
kos7:
@stipe-vilice su sređene davno, mob ne mislim mjenjat jer najrađe ga opce nebi imal haha
@tomi-nikad nisam bil neki fotograf, gemist je lakse napraviti haha
@runner-base ak nebu uletil jeftino nebum ga ni uzimal, rađe bum malo poturpijal ispuh tek tolko da mi nije dosadno haha, ne mislim davati prek 400kn za rabljeni base jer vise ne vredi, a novi ne mislim uzimati
nije moj runner bas novi na forumu, stari je on tu zabar :icon_biggrin:
@corector-sve mi se cini da bu tak i ostal dok si ne nabavim nekaj jace, nekaj divlje :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ide on ove godine na more i tam bu putoval cim je to vise moguce, nek samo zdrzi do senja, a ako tam rikne odma bum ga zateral u more i nek se j**e
Corector:
Auuu znaci imamo jos jednog kandidata za Breze, ove godine nas bude malo vise koji idu po kruh do Senja i natrag :rock_:
Ostani na 50ccm to se moze nariktat da ne staje, samo spuh i multic i dobro je, jer sta ce ti base kad 50ccm ide isto :icon_biggrin:
kos7:
--- Citat: Corector - 30 Siječanj, 2017, 14:15:15 ---Auuu znaci imamo jos jednog kandidata za Breze, ove godine nas bude malo vise koji idu po kruh do Senja i natrag :rock_:
Ostani na 50ccm to se moze nariktat da ne staje, samo spuh i multic i dobro je, jer sta ce ti base kad 50ccm ide isto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
potpis hahaha
isel bi ja i prosle al posto sam putoval u cesku nisam imal vise para za ostale egzibicije haha nemreju oni imat tolko jeftinu cugu kolko se moze popit kad se presusi
steeef:
evo ti klip od replice :icon_biggrin:
kos7:
hahaha ma ko novi, vozilo bi to jos samo nam se nije dalo trositi pol sata na paljenje skuta :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju