Tehnički kutak > Garaža
runner by kos bros
SF2 Freak:
--- Citat: kos7 - 04 Veljača, 2017, 18:06:23 ---cim je sezona pocela pokopali smo runnera, sad je na dnu save(kod hendiksovog mosta ako ko hoce nek ga uzme slobodno) i ceka bolje dane
nazalos nije na dnu save ali je u garazi, semerinzi produzili za vjecna lovista, pisaju ko ker po drvu. sad ce cekat da rjesim faks pa onda idu novi pa opet slijedi klanje zabarske sklepotine :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ovaj dio mi se svida jer za drugo ni nije
kos7:
potrosnja je prava sitnica 2/3 retervara na 50km :toothy12:
Corector:
Auuu pod hitno to nastelaj, jer da mi skuter vise popije nego kaj mozes to bi bilo ponizavajuce.
Na tom piaggiu karb semerinzi propisaju brze neg na bilo kojem drugom agregatu :confused5:
kos7:
--- Citat: Corector - 04 Veljača, 2017, 19:03:39 ---Auuu pod hitno to nastelaj, jer da mi skuter vise popije nego kaj mozes to bi bilo ponizavajuce.
Na tom piaggiu karb semerinzi propisaju brze neg na bilo kojem drugom agregatu :confused5:
--- Kraj citata ---
to je bila potrosnja sa dignutim cokom, moral je bit dignut da se mogu dovuc do doma
kolege sf2freak i ditek su brzom akcijom ustanovili da mu treba zatvorit zrak i dic cok, fala im na tome jer sam bar dosel do doma
dario007:
Da te pitam jesi se ti pri kraju sezone vozio po Dragonoscu,tamo kraj 9tog mjeseca,mozda i 10.mjesec?
Vidjeh runnera ko tvoj a koliko mi je poznato nitko u blizoj okolici ga nema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju