Ostalo > Razne offtopic teme :)

Bike expo Verona 2017

<< < (6/8) > >>

Corector:
Nova Setra????  :'( 

Evo dojmova.

Smrzli se ko picke u busu, bili smo na zadnjoj klupi, kihanje i smrcanje vec nakon 3min, cim predje 70kmh neka zavjetrina ulazi u bus sa straznje strane . Svi u jaknama i tko je imao stavio je kapu ili krpu preko glave da ne puse, ali puse i po nogama- a nemam skijaske hlace, oko 13h voznje pod hladnim propuhom, nikad vise busom nema tog boga isusa!
Osim jebackog propuha izvana, smrdili su ispusni plinovi, urokali se od monoksida.

I onda mi dodje na odmoriste bus iz Slovacke i placem se kad vidim novu Mecu, TV u svakom naslonu za glavu, recaro sjedala s masazom i grijanjem valjda, ima i komfora.

A kod nas ne da ne mozes dobiti grijanje, nego dobijes jebeni propuh proporcionalno hladan vanjskim temp. jer kad je vani -10 unutra puse ispod 10, i jos gratis ispusni plinovi.

Dakle samo da nije hladnog propuha i ispusnih plinova, na ostale stvari smo naviknuli jer je standard, ali ovo je previse.

Danas smrcem kao blow off ventil!

Nikad vise busom!!!

RodrigoBorgia:
Bogami gadno, a nama bio problem naći poziciju za spavanje preko 2 sjedala :toothy9:. Koliko ste na sajmu bili? Mi 6h i bilo je premalo da se sve pogleda, većinu preletjeli i moguće da sve kutke nismo ni prošli...

balki:
Prijavite bus i prijevoznika MUP-u
- u najgorem slucaju vas je mogo potrovati. Pa niste azilanti da bio ovo iztolerirali!
Nije to drukanje nego briga za ljude

Matija97:

--- Citat: Corector - 22 Siječanj, 2017, 18:06:58 ---Nova Setra????  :'( 

Evo dojmova.

Smrzli se ko picke u busu, bili smo na zadnjoj klupi, kihanje i smrcanje vec nakon 3min, cim predje 70kmh neka zavjetrina ulazi u bus sa straznje strane . Svi u jaknama i tko je imao stavio je kapu ili krpu preko glave da ne puse, ali puse i po nogama- a nemam skijaske hlace, oko 13h voznje pod hladnim propuhom, nikad vise busom nema tog boga isusa!
Osim jebackog propuha izvana, smrdili su ispusni plinovi, urokali se od monoksida.

I onda mi dodje na odmoriste bus iz Slovacke i placem se kad vidim novu Mecu, TV u svakom naslonu za glavu, recaro sjedala s masazom i grijanjem valjda, ima i komfora.

A kod nas ne da ne mozes dobiti grijanje, nego dobijes jebeni propuh proporcionalno hladan vanjskim temp. jer kad je vani -10 unutra puse ispod 10, i jos gratis ispusni plinovi.

Dakle samo da nije hladnog propuha i ispusnih plinova, na ostale stvari smo naviknuli jer je standard, ali ovo je previse.

Nikad vise busom!!!

--- Kraj citata ---

Kad sam ja reko da idemo nekom dizelanom... :toothy12: Pitat ce vas starost gdje vam je bila mladost(u busu za veronu).Ajde sad osim kritika napisite i koju dobru,koja slika..

Corector:

--- Citat: RodrigoBorgia - 23 Siječanj, 2017, 01:08:12 ---Bogami gadno, a nama bio problem naći poziciju za spavanje preko 2 sjedala :toothy9:. Koliko ste na sajmu bili? Mi 6h i bilo je premalo da se sve pogleda, većinu preletjeli i moguće da sve kutke nismo ni prošli...

--- Kraj citata ---

Zar je bilo dosta slobodnog mjesta? Cuo sam da su oba bila puna vec tjedan dana prije- nas je bio full popunjen.

--- Citat: balki - 23 Siječanj, 2017, 07:40:21 ---Prijavite bus i prijevoznika MUP-u
- u najgorem slucaju vas je mogo potrovati. Pa niste azilanti da bio ovo iztolerirali!
Nije to drukanje nego briga za ljude

--- Kraj citata ---

A mozda je to bila specijalna ponuda za one sto vole vjecni vjetar u kosi :dontknow:
Ne znam sto ciniti nego odjebati taj zeleno plavi bus iz Slavonskog Broda od Autoskole Dodo, i drugi put s enormnom voljom ako treba do Madagaskara s vlastitim vozilom.

--- Citat: Matija97 - 23 Siječanj, 2017, 11:14:38 ---
--- Citat: Corector - 22 Siječanj, 2017, 18:06:58 ---Nova Setra????  :'( 

Evo dojmova.

Nikad vise busom!!!

--- Kraj citata ---

Kad sam ja reko da idemo nekom dizelanom... :toothy12: Pitat ce vas starost gdje vam je bila mladost(u busu za veronu).Ajde sad osim kritika napisite i koju dobru,koja slika..

--- Kraj citata ---

Jbg plan je bio da se nitko ne umara  :toothy11:
Put je dosta monoton i naporan, pa smo tu vecer do polaska oko 01h ubili brasno u rakiji da lakse prespavamo noc, bila je prilika da idemo bez brige...

Na sajmu je bilo odlicno,  makar je nedostajalo nekih izlagaca, skuteri slabie, a tuning jos slabie. Jako su dobri organizatori i svatko je u prilici da vidi sto ga interesira.

Postoji neka galerija s foticem od cca 200 slika koja bi trebala biti objavljena ovdje u skoro vrijeme.

Za utjehu evo par zanimljivih, recimo kako u Yamahi dijele cips  :dontknow:

pic host

picture share

Pa jedna malo manje savrsena, da nemamo svi iste slike  :laughing7:
upload images free

photo upload

image upload no size limit

Za utrcat u rezonancu
upload a picture

Za promijenit ulje i filter
20mb image hosting

Limited