Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Krivo si podebljao suhi...
Sa sportom sam isao mjereno 110,111,112km/h po gps-u a sat je pokazivao 140ak km/h.Mogu Dacerovs i Dax potvrditi.Dacerovs je nebrojeno puta vozio,mjerio i cak usporedno isao sa t-maxom od 530cc,a Dax i ja smo jedan uz drugog na povratku s meeta vozili tom brzinom.
Ovih 120ak sto sam napisao da ide nisu bili mjereni gps-om,nego izracunom prema okretajima(u situaciji da remen dolazi do istog mjesta)sto sad nije slucaj jer je gore sajbica 0.5mm.Skidanjem sajbice bi na istim okretajima trebalo biti 121km/h gps-a.Posto to jos nisam potvrdio screenshotom sadasnji top speed je 117km/h gps-a.
Naravno Sukosan,zato i bude drag race iako je zalosno da se usporeduje BB iz kojeg se izvlaci 25+ks pod normalno sa jednom midrace prdilicom sa kremenkovim spuhom i orginal airboxom...
boulybox:
Neznam samo ko izvlaci 25ks od trenutne ekipe jer slabo itko opce voli bb lc, ima dosta ac-a a mislim da oni nisu toliko veseli sa rezultatima. Eventualno fastnrg ima slozenu letjelicu sa mozda 25ks
di.ky.73:
Ja i dalje nevjerujem u sve to mozda je neki reality show :help:
dario007:
--- Citat: di.ky.73 - 22 Siječanj, 2018, 21:17:48 ---Ja i dalje nevjerujem u sve to mozda je neki reality show :help:
--- Kraj citata ---
I meni se cini! :icon_thumright:
--- Citat: boulybox - 22 Siječanj, 2018, 21:13:50 ---Neznam samo ko izvlaci 25ks od trenutne ekipe jer slabo itko opce voli bb lc, ima dosta ac-a a mislim da oni nisu toliko veseli sa rezultatima. Eventualno fastnrg ima slozenu letjelicu sa mozda 25ks
--- Kraj citata ---
Pa dobro ne izvlaci se,potencijal je tu,samo ga treba iskoristiti,ali je glupo usporedivati kad nisu iste kategorije i kubikaze.
di.ky.73:
Nemojte se svadat i prepirat...uvijek ce neciji setup bit jaci...trebamo se svi medusobno pomagat a ne trazit komflikt svako malo..ciji je skuter brzi odlucit ce drag race i tamo ce se valjda vidit ko laze.. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju