Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (178/268) > >>

SF2 Freak:
cek hoces reci da ce rox sa S.A. njemaca biti bolji od tvoje energije ? Hoces reci da ce oni to bolje nastelat nego ti ? Ok ak si se sa time pomiril onda ok. Ako si se pomirio da taj kit ide do 19-20ks a ti imas 14-15? onda ok

di.ky.73:
Jeli ovo serijski cilindar i tt?

dario007:
Bolji je rox...Ja sam sirotinja da bi tak nekaj slozio.Samo mi je zanimljivo citat kak ti sve tak dobro znas,a nisi slozio nes ozbiljnije od 50ccm! :icon_thumright:

50ccm i bacvica ti je to  :icon_tongue:

TopPerfomance4:
to je kad izbušiš airbox ko sir btw samo naprijed milina slušat kako diže u obrtaje definitivno i perfomansa je dobra

RunnerSukosan:
Koliko ja znam suhi je slozio dr evo turpiju i isla je jako dobro, pokazivao je videe.

Al ok po pravcu dat gas i bit brzi nije mjerilo, tako i bakica moze sjest na neku turpiju i nabit gas... Ako te suhi po zavojima napere sa 50ccm onda bi se trebao zabrinit, opet tu se vidi tko je bolji vozac i poznaje svoju masinu. Ajde s nama baci dir do karlobaga da vidimo kako ide :icon_biggrin:

Da ne ispadne da podbadam svaka cast za trud i rezultat! Fino to ide u okretaje, steta sto nemas jaci spuh al bas me zanima kako ide :toothy12:

Edit: sto se tice prozivanja suhog sta je slozio zelio bih dodat da je ipak slozio dosta vise motora i skutera od tebe. Jesi igad servisirao ovjes na fuoccu ili nes slicno? Ipak je suhom slaganje svakodnevnica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju