Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Sta si to tako jako zgrijesio? :icon_scratch:
Meni je postavka frge gotovo u 2br razlike bila od slabijeg leovinceta...
Nardo je na zlu glasu,u pocetku sam ga vozio sa 42ler,w9 2-3zub i diznom 68-70.Rupa na airboxu je bila 19+10mm,smjesa ideala i nikakvih problema.
Kasnije sam sirio airbox i polako dosao do 80-82 dizne.Bez airboxa i s onim full otvorenim airboxom je bila 92-95 dizna.Sve sa w9 na 2.zub.
SF2 Freak:
Ja bi i nesto da se desi i meni :toothy12:
dario007:
Nakon 3 dana stigli dijelovi.Pa evo i nesto socijalnih slika:
Odmah sam ubacio trkacki kabel svjecice,bio je 58cm dug,pa sam ga cvaknuo na pola
Kuplung sam izvagao,620gr vs 500gr kod serijskog.Obecava dobar udarac prilikom starta.Montirao sam ga i nastimao da starta na 6500soma za neku pocetnu tocku.Evolution tip dolazi samo s plavim federima.Promjer je 104,8mm
Nemam sliku ventilvara od stage6,dolazi sa sajbicom 1mm i 0.5mm,promjer mu je 107mm i tezak je 95gr vs 240gr kod serijskog.Gore pase orginal ventilator.(sutra ubacim slike)
Dosle jos dvije matice za variomat i kuplung,novi ventilator i to je to.O tome nemam sta pisati,sve je poznato.
Pa sad malo slika kita koji me na prvu malo razocarao.
Klip je sou program,neki tajvancic je ostavio otisak prsta i klip je valjda upio ovu prljavstinu,jedva sam oprao nakon jedno 5 sredstava s kojima sam probao
Klip je dosao u dimenziji BB.
Nova karika ima zazor 0.25mm.Dobijes nov kit s napola potrosenom karikom,zanimljivo.
Izmjerio sam i zapremninu glave i skosenje cela,te prosao sve rubove na klipu i cilindru turpijicom.Jos uvijek mi se klip u cilindru cini jako,jako knap.Mora ga se prstima pogurat prema DMT.
Sutra ide montaza,pakujem ga u stocku za pocetak...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
RunnerSukosan:
Gdje je yasuni variomat?
dario007:
Ne pitaj,doslo je do nekih zavrzlama s dacerovsovom narudzbom,on mi ga je narucio umjesto kesa za replicu.Platio,a narudzba je nepostojeca,sad se maila sa njihovim automatom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju