Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
ditek:
Morat ces jos jedan put prije nego snijeg padne doc na solidum da se ispreskačemo i da vidimo kak replica ide.. razlika izmedu replice i sport pro je veca nego izmedu sport pro i racinga, garant. A nes izmedu racing i sport pro neces bas nac.. znaci, ne neckaj se puno i ne kombiniraj nego kupi racinga i Bog te veselio..
OUC AIR:
ja bi isto se volio skrpat s ovim ranerom na slici
bio sam nekidan tam ugl imam doma montirace za gume i mogu vam vani zamjenit gumu ali moramo bit kod benziske koja radi zbog kompresora
dacerovs:
Jel Dax nabavio spuh??
Da padne neka trka uz Sport pro.
Bio danas kod Daria, motor bez trzaja dize na zadnji kotac i drzi prvi kotac jedno 10 centi od asfalta do 40 na sat, ide dosta bolje od turpije Sporta i ima drugaciji zvuk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
IMas ovaj kit -> Polini 70 Alu. Jedna karika, zanimljiva port mapa i nitko ga nema
dario007:
--- Citat: dacerovs - 15 Studeni, 2017, 18:42:12 ---Jel Dax nabavio spuh??
Da padne neka trka uz Sport pro.
Bio danas kod Daria, motor bez trzaja dize na zadnji kotac i drzi prvi kotac jedno 10 centi od asfalta do 40 na sat, ide dosta bolje od turpije Sporta i ima drugaciji zvuk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Nije nabavio ali kad nabavi nemam neke sanse,moramo biti realni bar dok je replica u orginalu ;)
Suhi-nema niko kad kosta ko svetog petra kajgana.Ti polini kitevi mi nikad nisu bili napeti iako taj ispuh izgleda primamljivo :)
Duga je zima,smislit cu vec nesto do sezone...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju