Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (124/268) > >>

dario007:
Onu rms sa punim polutkama i plasticnim ispunama.Sad koliko ta moze podnijeti samo nebo zna.Planiram ga i cesce od vikend nateravanja koristiti,tako da nebum preko 12 soma isao jer onda veze jos dosta stvari...vanjsku pumpu vode,kemiju sa strujom itd...

dacerovs:
Kad se vec razglaba o radilici.
Jel bi ova drzala do 11000 okretaja, takvu trenutno imam(rms u bocu ista kao ova top.p) al vjerojatno bi islo nesto malo jace od dreva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Treba skinut donji lezaj pa ces onda moci zakljuciti jel bas 100%ista. Ugradio sam takvu na jednog runnera s trophy 70 cilindrom. Dura vec 2 godine na mhr replica spuhcetu. Ali presao je mozda 7tkm do sada pa sta ja znam, to mi nije dovoljno dobar razlog da je super, za sad je sve dobro. To je kao serijska radilica, ima ih top i sportskih.

dario007:
Kaj se sekiras,namontiraj gore midrace ac i bog te veselio,kad se razleti stavit cemo bolju radilicu i ubacit trkaČke lezaje,nitko nemre znat koliko ce durat,moja serijska je izdurala 350km a pitaj boga koliko je km imala na grbaci..

Druga opcija je slozit druge blokove s boljom radilicom i lezajima pa trpat gore sta te volja,vise kosta ali onda imas pravu stvar i dva bloka koji provjereno dobro rade s komponentama koje imas.

Ja sam ti cisti primjer da sirotinja placa dva puta...

Corector:
Pa koliko si presao s DRevom i radilicom da razmisljas o novoj?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju