Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Corector:
Ngk je opcenito preosjetljiva na zaljevanja , pogotovo kad je "hladnija" tipa 9.
Za takve situacije gdje zaljevas motor i gdje ga ne opterecujes najbolje ti je uzeti neku topliju, a na kraj sam stao s Bosnom F65 koju drze na svakoj benziskoj i ujedno je 3x jeftinija, to je vec teze ubit i dusu je dala za eksperimentiranja.
I nemoj paliti blokadu s rastelanim karbom i prijenosom jer to nema smisla na najjace.
NGK se nije proslavio niti na purejet agregatu gdje su kriteriji za odabir prave svjecice puno veci, jos su izbacivali vise razlicitih "poboljsanih" modela, svijecice im cesto vole prije probiti nego se potrositi (kada izuzmemo zalijevanje). A uz to, ujedno su i najskuplje, i treba znati da ngk nije jedini koji zna napraviti svijecicu, i da BR9ES nije "sveto pismo", kad se to prihvati onda se moze ustedjeti i do 7x manje novaca za svijecicu koja jos bolje radi te potraje osjetno duze :frajer:
Ali dobro, kad nastelas uvrni ti ngk, potrajati ce i ona na karbu kad je sve ok, drugo je sto ja ne mogu imati niti standardnu marku svijecice, nego neku namecenu bio karb ili nesto drugo, to puno govori koliko se ide u detalje, i predstavlja prosirenu zabavu :D
dario007:
Ma nisam ni palio blokadu,doduse ni nezz kad je upaljena kad ugasena,svjecica mi je prva crkla pa nisam ni saznao.Ako je dobro spojeno na prekidac onda je na off.
Kupih danas neke dijelove,nek se nade i da rijesim taj prokleti fals.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
dario007:
Corectore,daj pogledaj jel stima ovo,zicu od blokade sam skupa u jednu stopicu spojio i pristekao nazad?
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
stipe:
samo pratim temu :)
Corector:
Za pocetak posto si u fazi razrade i ne prelazis 5000rpm, spusti switch 2, jer kad su svi dole onda je blokada potpuno iskljucena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju