Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Ovih 95 je u zalegnutom polozaju sa mojih 87kg.
kajla me dok sam webera imao trazila 45min zatvoreniji seraf,nista drugo...sa kruga i 50 min na krug i 10min
della jos nisam istrazivo previse ali na -8 je sa 19mm i 17,5mm lulicom bila dovoljna 72 dizna.Stavio sam ga sad prosli tjedan pa neki detaljniji izvjestaj mogu dat kad malo otopli...
Sa kajlom sam dobio puno bolji start i puno momentalniji skuter a u rezonanci je glasniji i kao da trazi malo manje okretaje.Osjeti se i definitivno probaj.Drugi vjerojatno nisu osjetili jer nisu dostelali frgić.
sto se tice prerade auspuha,svaki leovince je isti izuzev grane,tako ako se odlucis preraditi svog dugog tt-a u kratki tt,skratis ga na grani za 5cm i skemijas nosac auspuha.Dobit ces nesto vise snage smjestenih 500 okretaja vislje i 500 okretaja na krajnjoj ako je agregat moze ostvariti.
Da bi izvrtio sve okretaje na krajnjoj mora karburator bit pogođen 98posto i povoljan vjetar ili zalegnut
Tomi_ZG:
Budem kad zatopli posudio kajlu pa ću probat,baš me zanima,jedino kaj mi je mašina mehanički u kur*u,a s kajlom još više trpi al nema veze
A tt ne mislim dirat,ima solidno momenta i ne želim to žrtvovat,imao sam i jači spuh pa znam razliku
dario007:
Ma kupis kajlu i namontiras,kajla je 40kn.
Samo ispratis stelom frgica postavku i to je to...Ja bi i maknuo onaj limic i lulicu da imas performanse pravog 17.5 frgica,ubiti 17.3mm posto je tolika restrikcija na poklopcu filtera,trazit ce oko 68-70 diznu...
Tomi_ZG:
Bi i ja al trošio bi mi sa tom diznom valjda 6 litara,sa diznom 62 bez limića po gradu mi mazne uredno 5,čok ispravan(probao i s ručnim),svječica taman,igla skroz dolje,smjesa na krug,nigdje ne curi i srče ko smuk,na proljeće idem na diznu 60 al sumnjam da će pomoć
dario007:
Meni ti je weber 12 na velikom airboxu pio oko 3.7...max maxova je bilo 4.3...Previse ti pije u svakom slucaju...
Nece on puno vise popit na vecoj dizni,samo ako se ustela kako treba.Dat cu detaljniji izvjestaj kad ustelam do kraja i testiram potrosnju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju