Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Sukosan- javi bas kroz temu kako se ponasa s kajlom.Jesam razmisljao sam o yasuncetu ali trenutno se nemrem sastat s parama,pa ce to pricekati jos malo...
Suhi-sad bi mogao pola stranice ispisati sta sam sve radio da izgubim prekidanja koja sam imao.
Imam dva plovka pa sam jednog pigao i digao nivo sa 16.5 na 13.5,doslovno do granice di frga nece vise dobro raditi.Sirio ulaz goriva u frgu,cistio rezervar,pipu,gledao protok...
Cak mi je kolega dax posudio svoj frgic s kojim je bila ista stvar.
Namotaji novi,bobina/cdi nov,nove mase povucene,izbacivan dio po dio instalacije i probavan motor.Dva magneta,sve pozicije kajli i sta ti ja znam sta jos ne...
Trenutno prekidanja nemam i nemam pojma sta je od ovog gore pomoglo...nekoliko puta sam probavao i sad je sve ok.
Zna se desiti ako ga teram pun gas niz brijeg,auspuh neda preko 10500 soma i sad kad ga tu ocu na silu dobit preko onda znam sitna zatrzavanja osjetiti...
Corector-steta da,mozda jos koji put probam,fakat sam ju silom htio ali nije htio dobro radit s njom,pa sam si olaksao maknuvsi ju...
Uff,ima tih sitnica more koje mogu stvarati problem,za sad nista ne diram,treba se malo i vozit a ne samo serafit :D
kos7:
ljep posao je odrađen, sad se vozi a kad zahladi onda odi sarafit :toothy12:
dario007:
Ma ide sad ko kuga skuter,nista vise ne diram.
Sad je sve pod konac...
Top speed je narastao za 4gps-a
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
SF2 Freak:
OPa cestitam ... sada nam idu isto :toothy9: :frajer:
JEdva cekam da vidim kako to ide jer i meni je u planu 70cc ali sa bacvom voziti.
dario007:
Sutra imas đir...pa budes vidio...bojim se samo da pezu ne prodas... :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju