Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (56/268) > >>

Tomi_ZG:
Nisu to coprije bilo je samo pitanje vremena

Corector:
VAISTINU!

Tu je radilica bila upitna tako da si se kockao na veliko, imas velike srece,a da si bio na nekom tripu onda bi ti se sjebao i variomat jer kad krene trcati po prijenosu na 10k onda se cijeli izubija, stoga drz se cuprije da ne izgubis zivce (dovoljno je da te 2x negdje dalje ostavi i 90% ljudi vadi upaljac).
 Sa novom radilicom su ti sanse 50-50, dok je ovdje bila garancija da ce se odvaliti nesto, a sjetite se izjave da base kit prelazi po 20k bez otvaranja (popis u tih 20k je vecinom jako dugacak)  :laughing7:

Zato sam ja i bacio te karbose u djubre, jedino 50ccm daje neku garanciju, ovo sve ostalo brzo dobije cudne zvukove (to ces vidjeti i kad stavis novu radilicu) a nekon toga krece lagano ali sigurno extremno habanje. Naravno ako ga gazis to se rapidno ubrzava, akoga cuvas onda moze pottajati ali jebes to. I PJ je najbolji skuter na svetu,vrijeme ce pokazati kao sto govorim vec neko vrijeme :D

ditek:
Welcome to the club puknutih piaggio radilica  :headbang:

Meni je pukla skroz u voznji, razbilo bendiks, multivar, remen i polutke  :)

Sto se radilice tice ja sam uzeo vec dvije rms racing (crvena kutija) bez punih polutki i zadovoljan sam, nema problema nikakvih (na dr evu i sport pro)

dario007:
Desilo se u voznji na punom gasu oko 11tisuca.Sreca da sam stelao frgu pa nisam daleko otisao,vrtio sam se po ulici gore dole i direkt pred ulazom i dvoriste sam stao i ugasio...

jbg desi se,bila je kocka sa tom serijskom radilicom sa 35tkm na grbaci.Sreca u nesreci je da skoro nista nije najebalo.Malo su se zubi od bendixa zapunili sa aluminijem i zagrebalo je multivar po gornjem dijelu jedno 1/3 duzine u sirini 5mm.

ditek je kobno prosao,tako da se tjesim bar sa time.

dobio sam vec neke preporuke za tu rms radilicu pojacanu.Ja ipak razmisljam o punim polutkama a misljenja su podijeljena.

Moram vidit di ima ova mf evo jer mi je ovo prava preporuka da je pretrcala 20soma bez problema...

kos7:

--- Citat: dario007 - 12 Svibanj, 2017, 12:55:35 ---Desilo se u voznji na punom gasu oko 11tisuca.Sreca da sam stelao frgu pa nisam daleko otisao,vrtio sam se po ulici gore dole i direkt pred ulazom i dvoriste sam stao i ugasio...

jbg desi se,bila je kocka sa tom serijskom radilicom sa 35tkm na grbaci.Sreca u nesreci je da skoro nista nije najebalo.Malo su se zubi od bendixa zapunili sa aluminijem i zagrebalo je multivar po gornjem dijelu jedno 1/3 duzine u sirini 5mm.

ditek je kobno prosao,tako da se tjesim bar sa time.

dobio sam vec neke preporuke za tu rms radilicu pojacanu.Ja ipak razmisljam o punim polutkama a misljenja su podijeljena.

Moram vidit di ima ova mf evo jer mi je ovo prava preporuka da je pretrcala 20soma bez problema...

--- Kraj citata ---

i jos ce trcat, mozda i s nekim baseom sljedece godine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju