Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (52/268) > >>

kos7:
kaj se tice tog dmp, rms( i ostale naljepnice kaj ljepe na njega) kuplunga... buraz ga je uzel da stavi na mhr replica+ yasunce r i isto je imal problema s njim.. nije ga mogel dobit da bude to to jer je mali proklizaval pigal se i kaj sve ne, e onda kad je kupil deltu nije bilo nikakvih problem tak da na takve setape je bolje uzeti nekaj kak je dax rekel

dario007:
Pa sve je okej kad neko iznese svoje iskustvo ali eto mene se proziva od samog pocetka i pravi budalom.
Kad iznesem rezultate i dokazem da sam u pravu,onda me se namjerno provocira!
Pa mi nije jasno cemu potreba za tim,jesam li ja nekoga napadao i vrijeđao ili rekao da neciji rad ne valja?
Predstavio sam skuter i sve radove na njemu,ne vidim razlog da se po tome pljuje ili omalovazava moj rad ali i bilo ciji drugi.
Mene ne morate mjesati sa vasim odnosima na ss-u,ne zelim ulaziti u to sta je bilo i zbog cega.

Tomi i Zvonkec,ako vam je od tolike vaznosti ja cu vam pokloniti svakom po jedan kuplung...

zvonkec92:
To jednostavno ne drzi vodu i amen. Da kvacilo proklizuje u krajnjoj proklizivalo bi i u startu i kroz ubrzanje i bilo di a ne u krajnjoj di je najveca centrifugalna sila. Kak ne shvacas da se kvacilo ne vrti jednako okretaja na 10-20-50kmh i na 100 i nije ista centrifugalna sila na razlicitim brzinama. Kvacilo jedino di se moze pigat je u samom startu dok grize zvono, kasnije vise ne. kreni polakse s mjesta i sve ce bit u redu

Tomi_ZG:
Rade ja tebe ne kužim,opet trubiš o omalovažavanju,pljuvanju,napadanju... to nitko ovdje ne radi,to nisu nikakve uvrede nego sam izravan,ja ne gladim nikom guzicu,kaj mislim to i velim,sviđalo se to nekom il ne,
zato ne znam kaj je tebi,ne kužim,ja sam posrao teoriju sklapanja kuplunga i to je to,ti tvrdiš suprotno i ok,to je tvoje pravo ko i moje tvrdit kontra,malo si preuvredljiv i sve shaćaš osobno(a ne bi trebao)

dario007:
Ti si zvonkec neki veliki majstor kad se tvoje misljenje mora uzimati kao tocno?

Zasto mi nisi objasnio ono sto sam te pitao?

Da se prisjetimo malo nekih od tvojih ispada...

Tomi-Da sprdate se,omalovazavate i podcjenjujete rad drugih.
Sta jebeno nije jasno u onome sta sam ja danas pokazao i dokazao?
Imas svoje misljenje i iznio si ga,jel me sad moras provocirat s davanjem kuplunga i drugim djecjim forama?

Poslano sa tamagochija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju