Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
zvonkec92:
E vis ovo kvacilo, pakne idu u koso, vire van zvona, skurene su, pola ih fali. E to kvacilo cak odlicno i starta s obzirom kako izgleda, vozeno na onom aluminiju s jednom karikom sa nekim prekratkim jedva nategnutim crvenim federima i nista nije kralo krajnju ni slicne nebuloze. To kvacilo sad da stavim na skuter normalno bi vozilo i onda kad cujem one tvoje teorije neznam jel bi se smijo il plako. Daj meni to svoje kvacilo pa cu ti pokazat da ne krade nista krajnju
zvonkec92:
Napiso si da ti kvacilo lovi na 6000okr, kojom jebeom teorijom se na duplo vecim okretajima moze skupljat i proklizavat?
dario007:
Evo majstore ja ne znam,ispao sam budala i teorija mi pada u vodu!
Ajde mi molim te ti objasni kako radi kuplung i koja je njegova uloga na motoru?
Zasto uopce postoje stelajuci kuplunzi i zasto se mjenjaju ako padne ispod donje granice koja je 104.5mm za 107 kvacila?
Ti zvonkec lijepo posalji pitanje u tvornicu zbog cega se uopce proizvode kuplunzi kad su lifetime i kad ti vozis cak i bez feroda...
Ako sam lijepo postao krajnju sa starim kuplungom i sa novim kuplungom u cemu je jebeni problem?
Od pocetka teme se pojedinci prave pametni i spamaju temu bzvz.
Nardo ne radi sa sportom!
Kuplung ne proklizava na krajnjoj!
Ne moguce je ustelat tu kombinaciju!
Jel sad okej?
zvonkec92:
ma to ti je vjetar puhnuo u prsa pa je zato manja krajnja. kazem ti daj mi taj kuplung i vidjet ces da meni ne krade krajnju
Tomi_ZG:
Evo Rade daj Zvonkecu kuplung da proba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju