Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dacerovs:
Strava, znaci ja kazem nesto iz osobnog iskustva i objasnim promjene koje su se dogadale, imas ih i slikovno u mojoj temi, a ti se odmah hvatas sprdanja na racun SS-a. Kaj covjek mora Picasso bit da jebeno nacrta i da ljudi shvate, uglavnom meni svejedno, hoces neces vjerovat, tvoja stvar.
Mislis da je menk bilo jasno zasto je to tako, isto sam tako vjerovalo u teoriju da je to nemoguce da proklizava, al eto meni to nije drzalo vodu.
Gotova prica!
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dario007:
Ajde vi teoreticari objasnite kako mi skuter na 10100 okretaja ide 96gps-a a na 11600 ide 101gps?
Gdje se istopila ta razlika od 1500 okretaja?
Nisu to nikakve izjave,kod dacerovsa na luni sam se uvjerio da je moguce,gubili smo 6-7gps-a radi kuplunga.Kad smo odmaknuli zvono i prilagodili nalijeganje lamela brzina se vratila...Kako to a nista ostalo nije pipnuto?
Dax:
Ajmo ovako
Dario rekao sam ti da se od govana pita nemoze radit!!!
Visim da si u nekim stvarima i napravio tako pa kupio novo i kako treba,a u nekim i dalje pokusavas napravit nesto od rabljenih dijelova ili dijelova koji nisu adekvatni za takav setup!
To zvono nevalja ili kuplung!
Sam sam se uvjerio na svom skuteru da to zvono nije adekvatno!
Zato sam kupio novo pollini 3g kvacilo i sad cu jos uzet malossi wingbell
Zasto?
Jer sam krdo para utukao u motor i kad vec jesam onda cu jos da bude kako spada
I ja sam poceo sa kombinacijama i sta nakraju......k....c opet sve drugo,ali novo i jace
Ja sam imao ser. kuplung i zvono,nije bilo dobro,start koma,proklizava itd
Sada na istim okretajima krece motor,a ne proklizava i grize ko lud,smo sam stavio pollini 3g,a kad dode neko dobro zvono mislim da ce biti jos bolje!
Imas dosta jak auspuh i taj trga sve!
Zato kupi adekvatne stari i onda stelaj,moja topla preporuka,ovako se samo jeb
.... bez veze i sam sebi trgas zivce!
dario007:
Zalosno je sto je to novi kuplung rms,dmp i jos ima par firmi koji rade to isto,tj.neko radi za njih.
Kuplung je unisex za 105 i 107 kvacila i jednostavno nema mjeru koju bi trebao imati kao novi.
dacerovs:
Nov je mjerio 104.7, dok Piaggio mjeri 105.5
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju