Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Siječanj, 2017, 23:24:54 ---Znam al mogu se slikat kad je sve dobro uštelano,no nebitno naviko sam odavno na to
Imam na airboxu izvana probušenu jednu dodatnu rupu od 9-10mm koju samo odčepim pa ću i s tim probat kad zatopli,a kajlu ću posudit od druga Oskara,kasnije je lako naručim ak će bit dobro
--- Kraj citata ---
To ti je sa rupom 10mm i lulicom 14mm ekvivalent rupi 17,2mm
Probaj,samo nezz zasto svi na base setupima potapaju tu iglu do kraja.Iglu na sredinu seraf na krug i pol pa trazi glavnu diznu,kad ju nades probas sa iglom zub gore i dole uz dostelavanje serafa smjese.Kad nades di najbolje ide tako ostavis a tu bi i najmanje trebao trositi.Ispratis sa svim probama boju svjecice i to ti je to.
Dax:
--- Citat: dario007 - 13 Siječanj, 2017, 00:09:40 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Siječanj, 2017, 23:24:54 ---Znam al mogu se slikat kad je sve dobro uštelano,no nebitno naviko sam odavno na to
Imam na airboxu izvana probušenu jednu dodatnu rupu od 9-10mm koju samo odčepim pa ću i s tim probat kad zatopli,a kajlu ću posudit od druga Oskara,kasnije je lako naručim ak će bit dobro
--- Kraj citata ---
To ti je sa rupom 10mm i lulicom 14mm ekvivalent rupi 17,2mm
Probaj,samo nezz zasto svi na base setupima potapaju tu iglu do kraja.Iglu na sredinu seraf na krug i pol pa trazi glavnu diznu,kad ju nades probas sa iglom zub gore i dole uz dostelavanje serafa smjese.Kad nades di najbolje ide tako ostavis a tu bi i najmanje trebao trositi.Ispratis sa svim probama boju svjecice i to ti je to.
--- Kraj citata ---
Predstavio si skuter,odlicno,pratim da vidim daljnje radove!
U pravu si sto se tice frge,kad sam imao stari setup moj je trosio ko lud,i na mjestu,sada sa airboxom,igla drugi zub,dizna 85,yasuni r,1.60 seraf smjes,paljen vec par puta i zagrijavan potrosio samo 2 crtice,a prije punoooo punoooo vise,u voznji i do 7.5l,sad trazi cok dok se pali na hladno
Ajde navrati kad ides ovim putevima da ga upalimo malo da vidis jel se moze sta bolje postelat
dario007:
Bacio sam se malo u stelu frge i prosetao iglu a22,a20 i a07.
Isprobao lulice 17.3mm i 19mm na velikom airboxu.Takoder sam presao i sa protocnog malossi filtera na debeli polini.
Muku sam mucio sa fals zrakom i na svakom setupu od lera na pun gas se davio skuter.Imao sam fals na poklopcu klipica kojeg sam rjesio rezanjem klingerita.Predihtao sam prirubnicu ali nisam pustio da se osusi tako da cu morat ponovit.
Takoder na crijevu sa spojem filter kutije isto malo vuce,tako da i to moram rjesiti.
Trenutna postavka je dizna 68,igla a07 na sredini,seraf smjese na krug i 40min.klipic je 40,ler dizna 32 i kulica 19mm na velikom airboxu.
Skuter ide za oskara i razvrtava se motorka.Po referentnoj tocki sam 5km/h brzi i vrtim 100 okretaja vise u ubrzanju,odnosno 9600 okretaja.
Jos se moram pozabavit sa sitnim falsevima i preci cu na 17.3mm lulicu i ispratiti stelu frge...
Dax:
Mislim da cemo svi pricekat malo toplije vrijeme,ista stvar kod mene!
Isto falsevi nikako ustelat
Samo javljaj za dalje kako si rijesio i sta je bilo
kos7:
haha pa kaj je ovo, pocetak sezone obiljezen falsevima, meni je isao za oskara prosle godine i tak osam se vozio do 12 mjeseca, spremio ga na 2 mjeseca nista nije bilo dirano i kad sam ga upalio u 2 mjesecu evo falsa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju