Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Tomi_ZG:
Di ste ga to razvalili,kroz šumu?
Znači ipak ide po pola,al i mora nije to zajebancija
dacerovs:
Ide kak kuga.
Ne cuje se na snimci al je u pocetku poceo prekidat na pola gasa i onda oko 150 po satu. Kad sam stao, vise nije mogo krenut. Reko odlicno, al Dario sigurno ima 2-3 komada pod sicom pa sam to brzo rjesio.
Da ekipa mi jebala sve svece po kvartu, a neki supak je bacio siltericu sa glave tocno na mene.
Vjerojatno je mislio da sam ja Dario haha jer ga je Dario testirao ovih dana hahah. Svi me mrko gledali ko da sam ubio nekog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Ja sam ga mjerio tam di smo mu vadili mast kad ste svi bili i imao 172km/h,gps nisam palio.
Predao ga dacerovsu,on je isao na lokaciju prema Lukavcu,isto jedan dobar dio ravne snite sa blagim zavojima,ali preglednije i s manje prometa.
Mjerio je 2puta,129 i 130km/h. :headbang:
Fadile,Firke :hello:
Tomi_ZG:
Da bilo mi je čudno da tak dugo drži gas jer bi šumska ravnica prije završila po trajanju vožnje nego kaj je sad na snimci
Ja mislim da ti držiš državni rekord po pitanju brzine na čuki sa malom tablicom,toliko ili malo više pokazuju piaggio skuteri sa master mašinom ;D
dario007:
Ide i tamo di smo mi probavali,ovdje na snimci navlaci pred kraj,kad je svjecica bila gecrk.
Od kriza kod dvd-a do zadnje kuce u selu ide 160+ po satu,rekao bi da nema ni kilometar na tom dijelu.
Sad bas gledam na videu: 400m je nekih 115-120gps-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju