Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
TomoRI:
Jel ima taj R1400 nekakve naznake udubine na grani ispod topa? Ako ima jebate led šta mu se dogodilo :toothy12:
dario007:
Di.ky.73- Dodi na neki od meetova i dobis dzir :icon_thumright:
3alfa3-imao sam u planu sloziti jos jedan blok,koji bi bio za svaki dan.Malossi sport i leovince sprinter.Imam radilicu,lagere,kit,auspuh,getribu...samo mi blok fali.Kad se malo oporavim financijski bum to poslozio.
TomoRI-Nema ovaj moj,bar koliko znam.Iz svabije sam ga uzeo...Sta je ovo sa slike tvoj?
dacerovs:
--- Citat: dario007 - 24 Veljača, 2018, 18:10:53 ---Di.ky.73- Dodi na neki od meetova i dobis dzir :icon_thumright:
3alfa3-imao sam u planu sloziti jos jedan blok,koji bi bio za svaki dan.Malossi sport i leovince sprinter.Imam radilicu,lagere,kit,auspuh,getribu...samo mi blok fali.Kad se malo oporavim financijski bum to poslozio.
TomoRI-Nema ovaj moj,bar koliko znam.Iz svabije sam ga uzeo...Sta je ovo sa slike tvoj?
--- Kraj citata ---
Leosvinjče???
Pa imas Narda!
I ja bi rade replicu za svaki dan, od Kosa upiknut replicu i onda ako bog da nekog golog Zipaca ili nesto iz Pia grupacije pa se s tim vozis svaki dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Prije obrnuto, nrg za svaki dan , zip za klanje
dario007:
Nardo jedino ako slozim sporta na jednu kariku,ali onda to opet nije za svaki dan jer timinzi 192/126 i klip s jednom karikom traze da to vrtim oko 11500 soma.Poznavajuci sebe bi taj sport isao na stage3 di bi ispuh isao jos gore,prelivi malo gore i kemija na glavi.Ljuto bi to bilo...:)
Drugi skut nemam u planu,nit imam novaca,nit placu da odrzavam i registriram tri vozila...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju