Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Blokovi su pri kraju,malo sam probio u brezon,pa mi je to odnijelo jedan dan za stvrdnjavanje tekuceg metala.
Jos to obrusim i to je to.
Radilica spremno ceka u skrinji.Nabacio sam lezaje gore.Grijao sam ih u ulju do 110c.Sutra ili prekosutra je plan sklopiti blokove.
Slikao sam koliko sad ima mjesta za podmazivanje.
Nardo je dobio azbestnu traku,pa moram vidjeti kako ce se to ponasati.Ako digne 500tinjak okretaja,bit ce bomba za neke solidne performanse.
Za neke ekstreme stize rev monster,pa cemo vidjet u kojem smjeru ce to dalje ici :D
Sukosan,hvala na pomoci oko narudzbe!
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
CoK:
Suhi jel ovo tvoj projekt ili od daria? :icon_scratch: koda je on slago setup
A jesi nakopo blok...kolko ima mesa cca do brezona?
Jesi probao impeler?
dario007:
Do brezona ima jako malo,mozda nekih 2mm a da probijem kod magneta i prema variomatu ima dosta mesa,jedno 5-7mm,ali ni tu nisam daleko :)
Suhi igrac,ko da je znao u kojem smjeru ovo ide... :laughing9:
Nisam jos probao impeler,nikak da se uskladim s ditekom i fadilom da se zaletim po njega.
Sad samo molim boga da ovo ne ode preko 13 somova u ubrzanju,moglo bi bit jos raspadnutih dijelova :headbang:
CoK:
A jbg, nije to bas za duge staze, na tim okretajima bilo bi cudno da nesto ne zazvrnda ;D
Sto se prerade blokova tice, manje je vise, samo da je na pravim mjestima skinuti, i nikad nije samo jedna stvar ta koja cini razliku uvjek treba sve svemu prilagoditi. Nadam se da ce skuter kidat, trebao bi ici odlicno. Samo nastavi s bijaksom, to mi je jedino interesantno :toothy9: volim kad se turpija
SF2 Freak:
I to kakav igrac. Poker face - Dinek style :frajer: to ce cok skuziti
Znaci Cestitam na kupnji. Ne sumnjam u stelanje jer metoda ti je izvrsna. Samo nastavi sve po PS-u i nista se bebu raserafilo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju