Ostalo > Razne offtopic teme :)

flyboard

<< < (7/8) > >>

deni-scott:
sine ja jedino jet ski vidio u moru kako pluta :toothy9: nikad sjeo niti ista oko njega radio ja sam rekao svoje misljenje sto nemora biti tocno mislio sam da je u tome obicni benz motor :laughing3:

deni-scott:

--- Citat: firkefica - 05 Siječanj, 2017, 22:39:23 ---cipat atmosferskog benzinca? sine, nema tebi pomoci tu  :help: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Na atmosferskim motorima se ne moze ni 10% snage dobit. Ono sta pisu je mazanje ociju. Samo motore sa turbinom (i diesele i benzince) se isplati chipati. Atmosferski benzinac se chipa na taj nacin da se ubaci sovtver koji zavara comp i naredi mu da daje vise goriva a vise goriva jednako vise ks. Znaci za nekih 250-350 eura dobijete par ks vise i poveca vam se potrosnja. Rezultat: Totalno neisplativo
PS.Ali se moze :D hohohooh

deni-scott:

--- Citat: deni-scott - 05 Siječanj, 2017, 23:21:07 ---sine ja jedino jet ski vidio u moru kako pluta :toothy9: nikad sjeo niti ista oko njega radio ja sam rekao svoje misljenje sto nemora biti tocno mislio sam da je u tome turbo benz motor :laughing3:

--- Kraj citata ---

avr freak:

--- Citat: RunnerSukosan - 05 Siječanj, 2017, 15:19:38 ---
--- Citat: avr freak - 05 Siječanj, 2017, 14:10:34 ---dosadan si malo, jel čitaš postove? yamaha vx110 ti ima 110ks i ne vjerujem kak ti je fire napisao da te bude to vuklo gore dolje
ko idijota, tu već treba biti malo jača konjaža a to onda i troši. Ja imam cruiser verziju 130ks, 2010 god, troši na punom kasu ko da trajekt vozim :zubo:
šalim se, ali bez problema u jednom danu od nekoliko vožnji ubijem 600kn benge. Voznje su mi više manje po 15-20min da se isteram i parkiram ga.
Hoću reći samo da bolje da nađeš nekoga ko ima i platiš mu da se provozaš nego da ulaziš u ovo jer stvarno računice nema nikakve osim
ako si pun ko brod i neznaš kud bi s lovom.

Evo dvije prigodne za ovo vrijeme, ako budeš stvarno složio evo ja sam ti svake godine blizu Zadra i donirat ću jet da probamo. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Di blizu zadra? Ne mogu bas odgonetnut di je slikano.al pretpostavka je na nekom otoku posto je velebit iza. Ugljan ,pasman?

--- Kraj citata ---

Prva slika je slikana od strane Vira prema Ugljanu a druga je slikana u Sabunikama prema Pagu, birc na plaži je odličan a bome i tete  :toothy12: :toothy12:
Inače točno mjesto je Škrapavac, mjesto 5km od Vira. Tko zna bliže birc Batela, 2 ulice dalje.

--- Citat: firkefica - 05 Siječanj, 2017, 22:39:23 ---cipat atmosferskog benzinca? sine, nema tebi pomoci tu  :help: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

500€ 10ks  :laughing6: :laughing6:

Dosta se ovak vozim okolo, čak zapiknem i do benzinske u Zadru nekad da ne nosim karnistere ali dok se vratim već pol potrošim  :icon_biggrin:
Imal sam baš ovu godinu jednu anegdotu sa Yamaha FZS SHO 250ks. Vozim se prema Petričanima i kraj mene u suprotnom smjeru zagledam
mrcinu i mahnem rukom da stane. Bok bok, on je inače iz Njemačke ali imaju tu neke apartmane i prvo pitanje mi je samo bilo kolika mu
je maksimalna brzina a on meni na to odgovori nisam nikad potegnuo, ja reko jaooo pa kako  :toothy12: malo stariji gospodin.
Uglavnom, nagovorio sam ga da postartamo do 80 da vidim razliku koliko bolje opali.. Ljudi moji brojali smo do 3 a ja gas opičio već kad je izgovorio 2,
nisam ni krenuo ovaj me ostavio za 3 dužine momentalno a dalje da opće ne govorim, ko da trčim za njim a on na motoru :laughing6:

Sve je to lijepo i krasno, ali ak moj jede 30L na sat puni gas onda se dam kladiti da njemu guta 50-60 sigurno bez problema a i
taj bi ti bil super za to kaj ti hoćeš složiti. Fora je u tome kaj kad se i voziš veliš sam sebi nebudem teral ajmo lagano
ali ona ručica od gasa i prst su jači od tebe i opališ ga dok si rekel keks. Čak cura koja inače ne vozi motore i nije neki fan kad
ga uspravi prema pučini opali puni gas i vozimo se, toliko je zabavno. Samo okretanje i zavoji su isto lagani, samo ga malo treba
skužiti i ide. Na punom gasu se nagneš malo na stranu koju hoćeš krenuti i lagano bez trzaja počneš okretati volan, u dvije godine
evo niti jedan pad nisam imal iako 100 na jetu je ko da vozis 200 na motoru  :icon_biggrin: ustvari jesam pal sam, na mjestu dok se
prijatelj pentral gore.

firkefica:
ti si dobar xd mene je fx sho na 80 zbacao ko kobila haha istina da sam ga punog namotao hahah ma te yamahe prek 200 konja idu ko blesave... oko 7 sekundi do 100 sam izmjerio, a krajnja je ravno 118

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju