Ostalo > Razne offtopic teme :)
flyboard
avr freak:
dosadan si malo, jel čitaš postove? yamaha vx110 ti ima 110ks i ne vjerujem kak ti je fire napisao da te bude to vuklo gore dolje
ko idijota, tu već treba biti malo jača konjaža a to onda i troši. Ja imam cruiser verziju 130ks, 2010 god, troši na punom kasu ko da trajekt vozim :zubo:
šalim se, ali bez problema u jednom danu od nekoliko vožnji ubijem 600kn benge. Voznje su mi više manje po 15-20min da se isteram i parkiram ga.
Hoću reći samo da bolje da nađeš nekoga ko ima i platiš mu da se provozaš nego da ulaziš u ovo jer stvarno računice nema nikakve osim
ako si pun ko brod i neznaš kud bi s lovom.
Evo dvije prigodne za ovo vrijeme, ako budeš stvarno složio evo ja sam ti svake godine blizu Zadra i donirat ću jet da probamo. :icon_biggrin:
DR.aErOx:
:D gdje budes?
RunnerSukosan:
--- Citat: avr freak - 05 Siječanj, 2017, 14:10:34 ---dosadan si malo, jel čitaš postove? yamaha vx110 ti ima 110ks i ne vjerujem kak ti je fire napisao da te bude to vuklo gore dolje
ko idijota, tu već treba biti malo jača konjaža a to onda i troši. Ja imam cruiser verziju 130ks, 2010 god, troši na punom kasu ko da trajekt vozim :zubo:
šalim se, ali bez problema u jednom danu od nekoliko vožnji ubijem 600kn benge. Voznje su mi više manje po 15-20min da se isteram i parkiram ga.
Hoću reći samo da bolje da nađeš nekoga ko ima i platiš mu da se provozaš nego da ulaziš u ovo jer stvarno računice nema nikakve osim
ako si pun ko brod i neznaš kud bi s lovom.
Evo dvije prigodne za ovo vrijeme, ako budeš stvarno složio evo ja sam ti svake godine blizu Zadra i donirat ću jet da probamo. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Di blizu zadra? Ne mogu bas odgonetnut di je slikano.al pretpostavka je na nekom otoku posto je velebit iza. Ugljan ,pasman?
deni-scott:
Ja mislim da se jet ski moze chipat sa 110 bar moze na 130-140
firkefica:
cipat atmosferskog benzinca? sine, nema tebi pomoci tu :help: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju