Tehnički kutak > Tuning skutera

BB aerox

<< < (5/8) > >>

MarinM:
Roknes cijelu instalaciju sa bba i gotovo di je problem, za svjetla imas za sve imas malo se poigras sa prekidacima i tjt

Matija97:
Mene je swap ispo preko 500€ s tim da sam preko pola masine imao,ali sam ju slago na novo(2 put  :toothy3: ).Sto se tice struje,ako i budes isao u to napravi ovako kako ti je marin rekao jer spajat 2 instalacije u jednu je sex...Sto se tice nosaca,najvise vremena ode sve fiksirat da bude u centru,na kraju se povari i ojaca za cas.Nije jeftino ali po meni isplativije nego slagat nekog midracea koji bi iso kao 180 s multivarom a opet imas nesto sto nema svatko  :headbang:

deni-scott:
Eto kao poticaj mi nadite kupce za ovo dalje cemo lako :laughing7: :laughing7:

deni-scott:

--- Citat: CoK - 03 Siječanj, 2017, 19:17:28 ---Za 5000kn kupis novu radilicu i klip cilindar, lezajeve semeringe i blokove...a za 1500kn kupis masinu polovnu pali vozi sa instalacijom, ne znam od kud vam te sve cifre...da imam 5000kn ibera sigurno ih nebi utuko u polovnu masinu. Sto se instalacije tice, slozi kako ti mislis da ti je lakse/bolje.
....i jos jedna bitna stvar, sa BB to NIKAD nije 2-3 dana posla :icon_thumright:

Obzirom da vozis aeroxa, potrazi gumyev projekt, imas tamo nosac kako je odradio plug and play :headbang:

--- Kraj citata ---
Nemogu nac temu imas link :D

Toni46:

--- Citat: deni-scott - 03 Siječanj, 2017, 09:40:29 --- :laughing3: yamaha me iskreno dizajnom razocarala sa tom 150-kom

--- Kraj citata ---
Nije mislio na to nego na ovo
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/yamaha-aerox-150-cm3-1-vlasnik-oglas-19563606

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju