Tehnički kutak > Tuning skutera

BB aerox

<< < (4/8) > >>

deni-scott:
Zasto se nemoze samo prepraviti cdi i instalaciju od namotaja?

andy:
Ovo sa strujom od roxa ti ne bude igralo nema šanse, mislim moguće je ali ubit ces se od posla da to proradi. Trebaš vidjeti obje sheme i brikati, ništa nije isto. Zato je najlakse i preporuka odmah od SR150 uzeti.

Tomi nije puno fulao s cifrom. Ja sam ulupao dosta s tim da sam dobio mašinu na kojoj je generalka napravljena i nije ni upaljena bila.
Moraš računati i disk iza, felga, glavcina, čeljust. Samo to je skoro 1000kn (uredni dijelovi, a ne neko groblje).

Nije da te odgovaram, ali vjeruj iz prve ruke ti govorim, otici ce dosta para ako želiš da liči na nešto.

Bolje sve to sto imas prodaj i kupi gotov proizvod ;D

CoK:
Za 5000kn kupis novu radilicu i klip cilindar, lezajeve semeringe i blokove...a za 1500kn kupis masinu polovnu pali vozi sa instalacijom, ne znam od kud vam te sve cifre...da imam 5000kn ibera sigurno ih nebi utuko u polovnu masinu. Sto se instalacije tice, slozi kako ti mislis da ti je lakse/bolje.
....i jos jedna bitna stvar, sa BB to NIKAD nije 2-3 dana posla :icon_thumright:

Obzirom da vozis aeroxa, potrazi gumyev projekt, imas tamo nosac kako je odradio plug and play :headbang:

Tomi_ZG:
Je kupiš odličnu mašinu s "generalkom" za 2000kn i onda ti pukne radilica za dva dana,znam ih par  ;D

deni-scott:
Ako mi netko moze dat sheme i obajsnit zasto se nemoze to na roxovu struju?mozda se krivoi kuzimo mislim na ozicenje od sata,svjetala i toga a prepravio bih samo ono oko cdia

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju