Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh z a mhr replicu
Dax:
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Prosinac, 2016, 15:26:59 ---Dobro malo sam pretjerao i govorio sam za cijene kod nas,ne u italiji i sl.,tu je r oko 1500,onaj s karbon kapom mislim 1700
--- Kraj citata ---
Tako je nisi puno fulao,mozda u 50kn
Ovi sa carbonom su skuplji
Dax:
--- Citat: Grale - 31 Prosinac, 2016, 16:06:06 ---
--- Citat: robyakarider - 31 Prosinac, 2016, 14:56:14 ---da, samo koliko ce to trajati, meni je smisao replice da traje :)
--- Kraj citata ---
Pa ne znam, smisao replike je da se ipak razlikuje od tipične base-gus klase tipa dr.evo i ekipa. Uostalom nije ni taj stage 6 pro prejak auspuh, taman je kolko sam skužio, a stavljen je na skuter nakon Yasuni r-a i osjeti se fino razlika. S Yasuni R-om replika je ništ drugo osim base-a.
--- Kraj citata ---
Slazem se da je smisao da se replica vrti,ali da je base sa r-om bas i ne
Imao sa base malossi sport sa reversom i hebom i isao je skut jako lijepo sa hebom,i mhr replicu sa zx dugim,reversom i yasuni r i velika je razlika samo izmedu spuhva,a i termogrupa
Sve zavisi kako je postelan karb i koj je,ali recimo malossi sport sa hebom i replica sa reversom,mozda malo jaca raplica,tu su negdje,a hebo je cupao dusu iz sporta
Mhr replica sa yasuni r je vec dosta iznad po mome,a tek je u zlatnoj sredini negdje
Ja sam htjeo yasuni c16 city,ali mi je uletio r tako da cu vidjet,volio bi vidjet kako ide replica na city
memphis:
A c16 obicni je prejak? Ili?
Koliko vidim razlika je sto city ima veci powerband ali manju vrsnu snagu? Na kojim okretajima replica daje najvisu snagu?
Nije mi cilj da mi replica traje 20000 km, nego da joj dam da prodise znam da je ne mogu vrtiti ko alu 1 kariku, ali ipak zelim midrace a ne base...
spark:
Ipak cu morat ja po novu bocu acetilina i kisika ;D ;D ;D ;D ;D
memphis:
--- Citat: spark - 31 Prosinac, 2016, 20:52:35 ---Ipak cu morat ja po novu bocu acetilina i kisika ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
nece ti je dat inventura je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju