Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh z a mhr replicu
Dax:
--- Citat: robyakarider - 31 Prosinac, 2016, 12:33:25 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Prosinac, 2016, 11:44:05 ---City je nemoguće nać polovan,nov je oko 1900-2000kn,radit će to super i sa r-om,ak je mina u pitanju pitaj Zvonkeca92 jel još prodaje svog,dosta manje traži nego ostali koji nabijaju cijenu skoro koliko je i novi
--- Kraj citata ---
ma kakvih 2k kn, nade ga se vani za 1100 na akciji
--- Kraj citata ---
Neznam bas,prije bi rekao da se nade r za tu cijenu i to mozda,sve sam prokopao i tesko ide r ispod 1300kn,a city c16 1600kn
Mozda,ali onda te dostava ispada ko svetog petra kajgana
Evo meni uletio yasuni r black carbon rabljeni,cca1000km vise stajao nego vozio,morao sam ga nomontirat da vidim razliku,pfffff nebo i zemlja naspram reversa,a zvuk bolestina
robyakarider:
dostava je besplatna :)
ja sam svog platio 1250, nije mi se dalo cekati da uleti kakva akcija
to za black govorim, alu je nesto jeftiniji
Tomi_ZG:
Dobro malo sam pretjerao i govorio sam za cijene kod nas,ne u italiji i sl.,tu je r oko 1500,onaj s karbon kapom mislim 1700
robyakarider:
pa ko je lud da kupuje kod nas :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: robyakarider - 31 Prosinac, 2016, 14:56:14 ---da, samo koliko ce to trajati, meni je smisao replice da traje :)
--- Kraj citata ---
Pa ne znam, smisao replike je da se ipak razlikuje od tipične base-gus klase tipa dr.evo i ekipa. Uostalom nije ni taj stage 6 pro prejak auspuh, taman je kolko sam skužio, a stavljen je na skuter nakon Yasuni r-a i osjeti se fino razlika. S Yasuni R-om replika je ništ drugo osim base-a.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju