Joooj čitao sam te forume hahaha
Dođe početnik i pita kako pojačati skuter i neki iskusni majstor sa preko 10k postova mu kaže probaj staviti gljivu, ne mogu ti 100% reći da su tačne informacije ali trebao bi dobiti bolji zvuk i bar 20% više snage, definitivno se isplati riskirati 10$. Pa onda ide ispod toga bruka postova od drugih članova kako su i oni razmišljali o tome pa ga kao što ti kažeš "bodre" da uzme tu gljivu pa da proba i javi utiske pa bi možda RAZMISLILI o tome da bi i oni uložili koju paru u mašinu. Ono kao znaš jednom se živi
Tako sam jednom tražio prijenosni omjer getribe Chinarellija i bila je tu pravo žustra tema ispisana na 3 stranice a od svih tih njihovih silnih postova u te tri stranice samo sam u jednom našao broj zupčanika primara, sekundar se nigdje i ne spominje. To je samo jedan primjer, a ima ih more.
Jedan jedini strani forum na kojem sam dosad uvijek pronalazio konkretne i korisne informacije je 49ccscoot.com (nadam se da nije zabranjeno ovako pisati adresu, ako je nek moderatori riješe, hvaaala!
)..