Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
andy:
Konačno neki pravi projekt na forumu :D
Pratim i nadam se i sudjelujem malo ;D
ljubo46:
--- Citat: walkay - 17 Studeni, 2016, 17:51:20 ---Opa, cestitam, samo naprijed majstore! ;D
--- Kraj citata ---
Hvala kolega majstore ;D :icon_thumright:
--- Citat: aragonY - 17 Studeni, 2016, 18:39:58 ---Znači Zeko uskoro ide na prodaju haha :icon_biggrin:
Da se mene pita ja bih sve plastike u crvenu mat i kasnije dodati neke detalje. Al ajd kako god se tebi sviđa, ima tu materijala za rekreaciju moždanih stanica kolko ti srce poželi.
Inače, moram pohvaliti urednost garaže. Kao da u sobi radiš čovječe ;D :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da zeko je u prodaji, imam bome jako puno posla oko ovog cuda, bar mi ne bude dosadno ovu zimu haha :toothy3: ;D
A pazim na garazu koliko mogu da, grijana je i imam dobro svijetlo unutra tako da je savrsena za sarafanje. Hvala ti :icon_biggrin:
--- Citat: andy - 17 Studeni, 2016, 18:40:50 ---Konačno neki pravi projekt na forumu :D
Pratim i nadam se i sudjelujem malo ;D
--- Kraj citata ---
haha frende cekam te prvi slobodan dan pa da nastavimo gdje sam stao..ima posla ne brini haha ;D :icon_thumright: :icon_tongue:
Corector:
Cuj to, odmah do kraja. :headbang:
zrakoplovac:
hmm interesantno, a nedavno si govoril da sva sreća kaj si se riješil tih prdekala :laughing7:
videl sam zeca još pred 2 tjedna na njuški :sad3:
ditek:
Jako lijepi projekt :icon_thumright: ubaci i neki sporcki usis, osjeti se ;) ili barem serijski preradit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju