Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
Toni46:
--- Citat: zrakoplovac - 17 Studeni, 2016, 21:57:06 ---hmm interesantno, a nedavno si govoril da sva sreća kaj si se riješil tih prdekala :laughing7:
videl sam zeca još pred 2 tjedna na njuški :sad3:
--- Kraj citata ---
Pod te prdeke je mislio na 50cc
SF2 Freak:
Ne volim talijane ali vidim fino si si dao zadatak. Ali za mene je samo jedna SR-ka prava i totalno jedinstvena. Neki znaju o kojoj se radi :toothy9:
ljubo46:
--- Citat: zrakoplovac - 17 Studeni, 2016, 21:57:06 ---hmm interesantno, a nedavno si govoril da sva sreća kaj si se riješil tih prdekala :laughing7:
videl sam zeca još pred 2 tjedna na njuški :sad3:
--- Kraj citata ---
ma daaa mislio sam na 50cc :sad1:
zeko se prodaje pa ako ode ode ako ne opet dobro..
--- Citat: ditek - 17 Studeni, 2016, 22:34:32 ---Jako lijepi projekt :icon_thumright: ubaci i neki sporcki usis, osjeti se ;) ili barem serijski preradit
--- Kraj citata ---
budem malo prokopao serijski usis da prodise s ovim karbom.. valjda je ovaj spuh u rangu sp-og tako da ga necu mjenjati..
--- Citat: SF2 Freak - 17 Studeni, 2016, 23:28:11 ---Ne volim talijane ali vidim fino si si dao zadatak. Ali za mene je samo jedna SR-ka prava i totalno jedinstvena. Neki znaju o kojoj se radi :toothy9:
--- Kraj citata ---
bome fin, ima posla jako puno..ali srediti cu ja nju po malo tokom zime. ;D
walkay:
Leo Vince Touring je dobar auspuh ne moras mijenjati, ide dobro s njim. :icon_thumright:
ajlavsrku:
Ovo ce bit odlican projekt poznavajuc ljubu,srka mi je jedna od drazih skutera koji bi volia imat slozen u garazi tako da pratim 110 % :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju