Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (56/79) > >>

ljubo46:
ne znam zasto ali nekako imam filing da je karb problem..jer kad sam imao i rolice 13.5 gr isto se vrtio ko i sad s 12.2 grama..po mome je trebao dobiti bar 1000 okretaja a ja ako sam dobio 100-200 to mi nekako cudno  :dontknow:
ali kazem gledao sam svjecicu i pre bogato je bilo ne znam vise sta da radim..

budem stvarno probao uzet novu iglu

http://www.scooter-center.com/en/product/VM24557/Float+valve+MIKUNI+TM+24+TM+28+25?meta=?cat=A_APRILIA_SR150&catmatch=CAT_VERGASER_ERSATZTM24

pa zamjenit i poštelat taj plovak, nekako imam filing da je tu problem... i opet napominjem meni na zadnju cetvrt gasa samo zvuk mijenja skuter a ne dize okretaje jer ne reagira na gas..sad zasto pojma nemam

CoK:
To su vam pecurke i veliki karbovi...skini gljivu i probaj bez nje

Corector:

--- Citat: ---aha to za crijevo ja imam dolje ispod casice pipac na kojeg baca van...to crijevo dignem gore jel i vidjeti cu koliki je nivo?

--- Kraj citata ---
Tako je, vidjeti ces situaciju u loncu od karba jer ce se razina u crijevu iznivelirati.

Za prijenos ti je lako, umetni lagane rolice pa vidi sto kaze na gasu. Makar bi to trebao osjetiti jel karb ili je prijenos posto imas iskustva, ali svi se ponekad umorimo u moru kombinacija pa otupimo, sreca pa je akutno. Kod BBa se dosta osjeti podesavanje karba i pazi da ti ne zaglavi sajla gasa  :toothy3:

ljubo46:
Evo svjecice na full gasu

Da malo sam bez ideje ostao...hehhe

Rox-Rab:
Procitao sam samo zadnju stranu pa ce mozda biti off ali ja sam na svome sr-u imao isto multivar i dobro je isao ali sa serijskim variom je bio puno zivlji i sve ostalo  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju