Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ditek:
Eto vidis bolje tako nek skače ko veverica hahah
A danas je hladnije nego jucer pa ga kolje ;D koja je svjecica 9ka ili 10ka?
Corector:
A bokte ljubo salta getribe ko ja iz druge u rikverc :icon_biggrin:
Meni ti je prvo poceo preljevati pa sam stavio drugu iglicu i njezin pripadajuci mesingani dosjed. Nakon toga sam imao problema sa stelom nivoa plovka, prvo je ostajao bez goriva nakon nekih 10 sec. punog gasa, pa bi kasnije islo sve bolje kako sam ga otvarao dok nije poceo malo preljevati. Onda sam ga na kraju ufazio tako da spojis crijevo na ispust koje dignes uz karb, i pustis gorivo unutra da vidis koliko ga ima u casici. Mora biti za 2mm ispod spoja casice.
ljubo46:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Veljača, 2017, 16:20:09 ---Zakaj si vratio getribu?
--- Kraj citata ---
pa kad igorina kaze da ce bolje s kracom raditi...kazem sad se propinje ka mustang..i ne da mi se sp-ovu vracat sad nazad...budem bas krajnju testirao da vidim ima li razlike...
--- Citat: ditek - 07 Veljača, 2017, 16:21:38 ---Eto vidis bolje tako nek skače ko veverica hahah
A danas je hladnije nego jucer pa ga kolje ;D koja je svjecica 9ka ili 10ka?
--- Kraj citata ---
9tka je svjecka iako sam sad na denso ali ne znam koja..
--- Citat: Corector - 07 Veljača, 2017, 17:05:01 ---A bokte ljubo salta getribe ko ja iz druge u rikverc :icon_biggrin:
Meni ti je prvo poceo preljevati pa sam stavio drugu iglicu i njezin pripadajuci mesingani dosjed. Nakon toga sam imao problema sa stelom nivoa plovka, prvo je ostajao bez goriva nakon nekih 10 sec. punog gasa, pa bi kasnije islo sve bolje kako sam ga otvarao dok nije poceo malo preljevati. Onda sam ga na kraju ufazio tako da spojis crijevo na ispust koje dignes uz karb, i pustis gorivo unutra da vidis koliko ga ima u casici. Mora biti za 2mm ispod spoja casice.
--- Kraj citata ---
aha to za crijevo ja imam dolje ispod casice pipac na kojeg baca van...to crijevo dignem gore jel i vidjeti cu koliki je nivo?
Tomi_ZG:
Pa nas par(uključujući i mene) smo ti još prije rekli za getribu al nisi htio slušat,no dobro bitno da propinje sad ;D
CoK:
Svaka 2t makina ce bolje ici ako smjesa ide ka siromasnom nego ka bogatom, isto tako ce bolje ici sa 2%mjesavine nego sa 3%, iako ja sad tu offtopicarim, to je tak. Valjda covjek zna ak mu treba vise goriva ili manje, ovo sto se tebi desava je cist problem prijenosa, tu se treba igrati. Multivar i 12.5g role na 172? Ja imam 14g i 15g u serijskom variu, ne kazem da bi trebao mijenjati, ali trebao bi staviti opruge kvacila jace...just sayin
....a i leo vince je tu, sigurno radi na drugacijim okretajima od serijskog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju