Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
sikirica:
pratim projekt kolega, odlicno. Oce bit farbanja motora ??
Usput trebam tocne dimenzije tih ntn lezaja i corteco semeringa da narucim za svoju sr 150 2003. Vrijeme je da mjenjam to, i gdje si kupio ??
Hvala
ljubo46:
--- Citat: andy - 24 Studeni, 2016, 22:50:07 ---Felga ce te koštati jedan krug na sr-u ;D
Samo sarafaj dalje i razmisli o pjeskarenju kak ti i steef kaže :)
--- Kraj citata ---
ma ima da ti ju iznajmim na cijeli tjedan za to frende :icon_thumright: ;D
--- Citat: ditek - 24 Studeni, 2016, 23:17:34 ---Busen dosjed vodene i kupio si rms vodenu? Lc se slaze ili nesto nisam skuzio? :D
centralni si trebo radije novi original uzet.. probao sam i ja te kemije s bijelim ali nista serijski je zakon
--- Kraj citata ---
busen je dosjed za vodenu da i ide rms unutra vodena, to ce mi sluziti zato da mi se remenica uljne vrti na tome.. ac ce ostati
--- Citat: sikirica - 24 Studeni, 2016, 23:53:00 ---pratim projekt kolega, odlicno. Oce bit farbanja motora ??
Usput trebam tocne dimenzije tih ntn lezaja i corteco semeringa da narucim za svoju sr 150 2003. Vrijeme je da mjenjam to, i gdje si kupio ??
Hvala
--- Kraj citata ---
bude farbanje ali nece biti cijeli farban
Piaggio lezaji radilice 125/180 AC/LC - 25x68x12 mm lezaj x2kom
24x35x7 semering x2kom sve skupa oko 350kn lageros
ajlavsrku:
--- Citat: steeef - 24 Studeni, 2016, 21:31:07 ---trebal si uzet straznju celjust od vx-a,ima vece plocice i bolje ujeda..
blokove daj ispjeskarit posto su vec goli
--- Kraj citata ---
I na vx zadnju celjust braking plocice,meni s curom ( ja 85 ona 68 kg) kad je stisnen zesce blokira kolo na serijskom disku i obicnom lajtungu
Corector:
Braking je sirok pojam, imas vise vrsta plocica odnosno razlicitih smjesa, i ne grize svaka isto u istim uvjetima.
ditek:
Aha, a ona osovinica na kojoj se vrti ac uljna je vjerovatno bila razvaljena pa je uljna cvilila.. imam isti problem al ajde svaki mjesec to skinem ocistim i budem miran. Dok jednom ne zacvika i potrga mikroremen ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju