Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (5/79) > >>

ljubo46:

--- Citat: firkefica - 20 Studeni, 2016, 09:01:42 ---ak se ne varam da je manji promjer za hex blok, a veci za sp

--- Kraj citata ---
da bas mi je sad Cok potvrdio..tako da mi ide u blokove ova 92mm ;D :icon_thumright:

ljubo46:
stigli lezaji radilce NTN japan i corteco semerinzi

stigla i getriba od sp180 koja je duza 8% od moje hvala Zolt

Zadnja celjust Hvala Zolt

I pono hvala mom prijatelju Andyu koji mi je donirao zadnju felgu od spa..HVALA frend  :toothy12: ;D

od velikog blatobrana sam napravio mali... ;D

danas sam oprao blokove ali nisam bas zadovoljan..stari su i korodirali, izbuseno mi je mjesto za vodenu u blokovima na cnc stroju tako da uljnu mogu voziti bez brige, isto tako slozen dosjed na staroj radilici tako da ide nazad. stavio sam i karbonske lamelice malossi, moram jos sva crijeva promjeniti jer su trula od ulja i goriva. Ici ce gore gljiva polini, dizne sam do 120 narucio nadam se da ce dovoljne biti. cekam jos jedan paket s web shopa, nova prirubnica karba, rolice malossi 13,5gr malossi bijeli centralni, remen, osiguraci klipa, klizaci, remen vodene sam uzeo gates i vodena rms, iglicasti original piaggio,   itd.. toliko za sad..
ne radi mi plovak od goriva pa i to moram pogledati o cemu se radi.. :toothy3:

steeef:
trebal si uzet straznju celjust od vx-a,ima vece plocice i bolje ujeda..
blokove daj ispjeskarit posto su vec goli

andy:
Felga ce te koštati jedan krug na sr-u ;D

Samo sarafaj dalje i razmisli o pjeskarenju kak ti i steef kaže :)

ditek:
Busen dosjed vodene i kupio si rms vodenu? Lc se slaze ili nesto nisam skuzio? :D
centralni si trebo radije novi original uzet.. probao sam i ja te kemije s bijelim ali nista serijski je zakon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju