Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: ditek - 21 Prosinac, 2016, 08:25:09 ---Kolko se sjecam i on je probavo s dugim bijelim i na kraju stavio novi serijski
--- Kraj citata ---
Aha imam originalni feder doma frend Andy je donirao ;D
Hvala prijatelju
pa cu ga staviti da vidim kako radi...rolice imam samo 13.5 gr tako da se nadam da bude ok.ako ne kupit cemo druge i dobro.
walkay:
Ostavi ga ovak do ljeta pa kad ce biti toplo jos probas sa serijskim... i ja imam onaj senzor sa cijevcicom za temp i ok je, najtocnije ce ti izmjerit laserski pistolj za temp...
CoK:
Bas me zanima sta ce pokazat senzor ...
Sta je portano na cilindru ak se smije znati? Imal slika :toothy10:
ljubo46:
--- Citat: walkay - 21 Prosinac, 2016, 09:10:38 ---Ostavi ga ovak do ljeta pa kad ce biti toplo jos probas sa serijskim... i ja imam onaj senzor sa cijevcicom za temp i ok je, najtocnije ce ti izmjerit laserski pistolj za temp...
--- Kraj citata ---
Da da ma reko da imam bar nesto, volim znati takve stvari.(temperaturu)
--- Citat: CoK - 21 Prosinac, 2016, 09:17:19 ---Bas me zanima sta ce pokazat senzor ...
Sta je portano na cilindru ak se smije znati? Imal slika :toothy10:
--- Kraj citata ---
Dignut ispuh za 0.8mm i mrvicu prosiren te posmirglan na fino... nema slika to je tajnost ;D
Corector:
Ljubo ti si barem radisan, evo ti savjet za senzorče.
Ovak ti je tvornica rijesila na AC-u, s tim da mesingani dio bude oklopljen plastikom cilindra, po njemu ne puse ventilator.
imagen jpg
Sad ak nemas nigdje da urezes tak, onda ti je bitno zastiti ga od direktne struje zraka koja ga hladi. A najlakse sto mi pada na pamet je obloziti ga, izolirati. Recimo namazes ga s diht masom malo deblji sloj, i imati ces ucinkovitije mjerenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju