Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ditek:
Setup super al na izgledu se mora poradit preko zime ;D izgled mora bit dostojan setupa.. malosi naljepnica o b a v e z n o :toothy12:
igor.sb:
samo neka kolje ubija al traje 2 iljade
ako si zainteresiran, mozda je ostao koji set ali bez gela, pa šibnem nije problem
http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/moto-dijelovi-ostali/aprilia-sr-150-bocne-naljepnice-slika-7300573.jpg
steeef:
kombinacija boja meni najbolja,to si po nexusu bivsem kombiniral? :icon_biggrin:
dobar je al kaj ja znam..bolje da si kupil najbolji skuter na svetu nego sr vazdusara :dontknow:
Tomi_ZG:
Meni je baš dobar ovak,clean look,naljepnice su za decu
--- Citat: luka.ck - 11 Prosinac, 2016, 09:29:01 ---Skupi su dijelovi za tu apriliju?
--- Kraj citata ---
Nisu baš džabe,radilica 1300kn,original klip s karikama 700kn,malossi 172 2200kn,lageri i semerinzi 400kn,to su onak okvirne cijene plus-minus,dosta su skuplji nego za pia 50
Matija97:
Kad pogledas neki midrace setup koji bi isao tu negdje uz 172 bi te kosto ko da slozis ovo na novo.A o rezultatima ni necu,oces od dugotrajnosti,voznji itd.
On topic: Super je eserka :headbang: U kratkom roku slozeno,a kvalitetno!Jedino sto mi se ne svida je raspored boja,mozda bi bilo bolje kad bi i rep bio crveni ali to je sve stvar ukusa,tebi se vj ovako svida i zato si ga tako i polakiro :icon_thumright: btw.daj neki video,sta si skrtica ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju