Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: Tomi_ZG - 10 Prosinac, 2016, 19:14:34 ---Znači dobro je to majstor nabudžio,neka neka ;D
--- Kraj citata ---
a ono ide nekako..kotrlja se ;D
luka.ck:
Lijepo i brzo ti to slazes. Budes stavil kakve naljepnice tipa aprilia? Ovak mi se cini preobican. Skupi su dijelovi za tu apriliju?
ljubo46:
Budem stavio nesto naljepnica da nije ovako bas sve golo.. :icon_biggrin:
A sto se dijelova tice pa sta ja znam nije tak skupo nest pretjerano...srku sam platio 4200kn i jos sam skoro toliko ulupao u nju i sad je kak se spada... ;D
luka.ck:
--- Citat: ljubo46 - 11 Prosinac, 2016, 10:57:13 ---Budem stavio nesto naljepnica da nije ovako bas sve golo.. :icon_biggrin:
A sto se dijelova tice pa sta ja znam nije tak skupo nest pretjerano...srku sam platio 4200kn i jos sam skoro toliko ulupao u nju i sad je kak se spada... ;D
--- Kraj citata ---
Nije pretjerano skupo. Zamijenis sve kaj treba i onda znas kaj vozis. Sigurno ce ti ga biti gust voziti.
Inace cesto znam vidati tvojega bivsega nexusa i mogu ti reci da ga novi vlasnik cuva podjednako kao sto si ga i ti. Otisao je u dobre ruke. :icon_thumright:
Corector:
E, al motoristi se cesto iznenade kad imas zanimljiv, i prvenstveno jako dobro slozen skuter.
Jel to znaci da voze slabe motore ? :toothy12:
Lijepo je pofarbano, sad jos samo dobre naljke poslozit nek bude sportski, da ne bude samo za do banke i prvog grmlja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju