zadnje kaj sam kod tog smrada, pederčine, cigana, lopova, prevaranta kupovo je fazni lanac za gy6 kojeg na kraju nisam kupio al bitno da sam prešo cjeli grad i vratio se praznih ruku. Na njuškalu cjena 40kn zovem ga pitam ima na stanju dođem tamo on meni prodaje maglu da je 80kn i da sam ja krivo vidio, mislio mene smuljat. Reko nemoj me jebat za 80kn sam mogo i u Sesvetama kupit a ne ić preko cjelog grada za istu cjenu. Pokazo mu njegov oglas sa njuškala di se jasno vidi da je njegov profil cjena i sve i g#vn#r smrdljivi ode u onu svoju šupetinu donese lanac i evo to je to daj 50kn i nosi. Ja reko čekaj malo nejde to samo tako, prvo i dalje se pravi blesav i neda za 40, drugo izvadim ja iz đepa svoj lanac kad meni smrad htio uvaljat od 50 za 125 ( za 125-ku mi je i trebao ) i kad je vidio da me nemre prejebat reko je nemam drugi to je taj ništa hvala doviđenja, okrenuo se otišo u onu svoju šupetinu punu štakora, zaključo vrata i nema ga više.. Aj da je neka skupa stvar nebi me čudilo da cigo oče zaradit al muljat na takvim sitnicama je jadno.
Slično loša iskustva imam i sa smradom iz Sesveta, Markušić d.o.o. da ne pišem sad bibliju uglavnom nejdem više k njemu ni da je jedini na svjetu, a čuo sam i od drugih ljudi jako loša iskustva sa njima.