Općenito > Generalno o skuterima
Baotian Hero 4t
JogFromYamaha:
gle za 3000kn se da naci vivacity i neos u super stanju samo moras imati nekoga ko to moze procijeniti
i za te pare imas motor koji je pouzdan i nista ne trosi, a i odrzavanje je drasticno manje kao i popravci su minimalni naspram pekinezera
Tomi_ZG:
Runner je avion za tog baotiana,troši ali i ide,za primjer,ja odblokiranog kineza ko tog baotiana na semaforu u par sekundi ostavim prek 100 metara,dobro su mi poznate te uzbrdice,ak ćeš ić 20 uz brdo budi sretan
JogFromYamaha:
ima ti zvonkec savrsenu apriliu relly za prodati ako te zanima
KarloDelPontiac:
Nisi napisao da li si ograničen na 50cc ili možeš voziti 125/150cc.
Ako ti to nije problem, imaš još i varijantu kineza 125cc ( ili 150cc), koji imaju istu cijenu kao i oni od 50cc ( nerijetko čak i jeftiniji), a zadovoljili bi sve tvoje uvjete. Potrošnja bi bila 3.5-4l, snage za uzbrdicu ima dovoljno, a nije mu to pretjerana relacija da ga moraš prviše forsat. Na njuškalu možeš naći dosta njih sa km ispod 5.000 km i za prihvatljive novce.
Ako si ograničen na 50cc, ovo sve gore napisano je točno.
Archangel711:
Nažalost nemam A kat inače ne bi bilo puno dvojbe
Inače hvala na savjetima,ali mislim da ću se sam uvjeriti u performanse dotičnog skutera jer sam dogovorio probnu vožnju za spomenutu relaciju pa napišem utiske
Ako me to ne zadovolji druga opcija mi je Aprillia SportCity one 50 2T, pa molim malo više njoj, najviše potrošnja budići da nema blokade i kolika je potrošnja sa blokadom jer mi je brzina zadnja stavka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju