Općenito > Generalno o skuterima

Baotian Hero 4t

<< < (3/3)

Tomi_ZG:
Nije ni serijski sportcity neka sreća,gledaj nekaj 2t sa vodenim hlađenjem čisto zbog performansi uz brdo,veliš brzina ti je zadnja stavka,budeš vidio kad te po toj dionici počnu kamioni i autobusi preletavat i nabijat ti se na rep dok si 20cm od grabe pa ćeš se predomislit,j#bo litru/litru i pol gore dole,kom to igra ulogu kod kupnje bolje da nikaj ne kupuje

NoName_ZG:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Listopad, 2016, 10:27:49 ---Nije ni serijski sportcity neka sreća,gledaj nekaj 2t sa vodenim hlađenjem čisto zbog performansi uz brdo,veliš brzina ti je zadnja stavka,budeš vidio kad te po toj dionici počnu kamioni i autobusi preletavat i nabijat ti se na rep dok si 20cm od grabe pa ćeš se predomislit,j#bo litru/litru i pol gore dole,kom to igra ulogu kod kupnje bolje da nikaj ne kupuje

--- Kraj citata ---

Svi misle da im je brzina zadnja stavka dok ne dodu u pravi promet ili sjednu na nesto bolje pa se misljenje brzo mijenja. Tako je i meni bilo. Prvo sam mislio da cu bit zadovoljan s Batinom i kad sam sjeo na Vivacity bio mi je avion i Batinu vise nebi ni uzimao u obzir. Isto tako vec nakon 2-3 mjeseca sam htio vise od Vive pa sam poceo razmisljat o tuning, ali mi financije nazalost nisu dopustile. Tako da ja osobno nebi nista ispod 2t zracnjaka niti gledao.

Corector:
Ja sam dobio skoro batina na sred ceste kad sam vozio zipa 4T 50  :confused5: Ali bilo je i dobrih strana, najsigurnije sam se osjecao na zelenim povrsinama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju