Tehnički kutak > Tuning skutera
koji kit za neos ?
Tomi_ZG:
Uzeo si najgori mogući kit,taj kit je najjači od svih gus base cilindara,dođe skoro ko mhr replica,ko ne vjeruje nek pogleda portmapu,uz to na 17.5 karbu su masovno cvikale i LC verzije,19 karb je pod obavezno,zračnjak još više visi,uz to taj kit je još imao problema s premalim tolerancijama između klipa i cilindra tak da sranjima nikad kraja
Corector:
Sretno i budi jako oprezan, AC kit i ganjanje performansi ne idu zajedno, koliko ih je samo cviknulo unutar 3000km, uz to performanse se samo smanjuju kako vise dodajes gas.
nrgmc2-tuning:
AC je ok za svaki dan ali za šeto više je česme :icon_thumright:
spark:
Sva sreca da sam prije kupnje tu postavio upit ........
Gdje bijase svi ti junaci kad se bitka vodila ???
.........sad je gotovo , sta je tu je ......mogu onda stavit neki karb od 19mm i crvenu spuzvu
Sta se tice voznje ne tjeram to do kraja vec se vozim na nekih pola gas i to mi je dovoljno.
I dalje su savijeti dobro dosli .
memphis:
Ajde ne lupetajte bez veze... koje cvikanje sa 17.5 karb na base kitu.. covjek je ljepo pitao koji kit svi ste sutili.. imam osjecaj da je uzeo bilo sta da opet nebi valjalo... malo manje citanja svacijih glupostia vise primjera iz svakodnevnog zivota a ne price rekla kazala... kome od vas je zaribao taj kit? Nikome..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju