Tehnički kutak > Tuning skutera
koji kit za neos ?
dacerovs:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 11 Listopad, 2016, 22:54:18 ---Sredio sam x skutera sa takvim čak i jačim set upom AC na 17.5dellorto phbn i ljudi se dan danas voze.
Zračna termogrupa uvijek zahtjeva malo pažljivije štelanje karba i veću dizu nego LC ... svatko ima svoju filozofiju ali moja filozofija je uvijek upalila i vozila kilometre i kilometre :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Prvi pravi odgovor!
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dario007:
Opce poznata stvar je da kako se pristupi slaganju i sa kakvom paznjom i znanjem se sklopi masina toliko ce i da traje.Naravno tu ovise i kvaliteta komponenti koje se koriste te njihova uskladenost.Takodjer treba pripaziti kako se vozi termogrupa prilikom razrade,pozeljno je u prvim etapama ne izvlaciti max iz masine.
Ovdje se spominje termogrupa koja je imala problema sa cvikanjem i zato je kod nje potrebno jos vise paznje i vise hladenja tijekom prvih voznji da bi se to razradilo kako treba.
Nemojte govoriti da je ac los i da nije za izvlacenje performansi,pravite se pametniji od tvornica i proizvodaca tuning dijelova za skutere a dokaz da ste u krivu je sto postoje i ac high end termogrupe.
Eto toliko od mene i sretno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju