Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
skoda90:
Ljudi pomagajte.
Stavio termostat ali mi pusta na spoju tj kaplje lagano.
Ovaj dio koji ide na termostat mi ne izgleda kao original ili je to tako na prvom modelu 1997"?
I sad pitanje,kako bi trebao biti termostat?slika1 ili 2? (fizicki moze samo po slici 1,ali tad kao da bude malo lufta i onaj dio ne sjedne lijepo i zato pusta)
Slka1:
Slika2:
skoda90:
Hvala svima na pomoci :angry7:
ONaj dio definitivno nije original,pa nije sjedao kako treba kad se stavi termostat,malo sam ga pobrusio ocistio pa sve fino zagladio finim smirglom i sad je sve fino sjelo,sinoc sve zabrtvio ujutro nalio novi rozi g12 antifriz upalio i ni kapi :icon_thumright:
Recite mi po kazaljci jel na pola radna temperatura?
Preko ljeta mi je bez termostata znala kazaljka otic na cca 70% kad se tera pun gas stalno jel to ok?
Corector:
Dobro si poslozio termostat s tom kemijom od nastavka.
Ovisi kolika je stvarna temperatura na tih 70%,, trebala bi biti oko 80° sto i nije previse, sve do 90° nije problem, s tim da ide on jos. Ali na 90° ce bit slabiji nego na 70°C.
skoda90:
--- Citat: Corector - 16 Listopad, 2016, 09:58:12 ---Dobro si poslozio termostat s tom kemijom od nastavka.
Ovisi kolika je stvarna temperatura na tih 70%,, trebala bi biti oko 80° sto i nije previse, sve do 90° nije problem, s tim da ide on jos. Ali na 90° ce bit slabiji nego na 70°C.
--- Kraj citata ---
Jbg nek izgura neko vrijeme pa cu kupit original.
Ok,znaci nesmije preko nekih 80% prec kazaljka.
Pitam jer se jos nisam ni provozao zbog kise pa da znam kad moram gasit ako dodje do toga :toothy12:
Ovo bi trebalo pasat na moju glavu jel?
http://www.scooter-center.com/product/P3110110
Corector:
Taj ti je pod 90° imas i ravni koji ti treba, morao bi pasati i na tu staru glavu, provjeri jos za svaki slucaj.
Za temperaturu tako nekako, bitno da ne ide vise nego sto je isla kako si zapazio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju