Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
skoda90:
Krenio sam mjenjat lezajeve u getribi pa sam naisao na nesto :icon_biggrin:
Neznam zasto ali remen mi struze od blok ???
Sa serijskim variomatom se to nije dogadjalo.Stavio sam i onu podlosku od malosija iza zupcanika mikro remena.
Dax:
Ne stuze ti po bloku nego po bendixu tj. po zubima kad se remen popne do kraja u mutivaru
Trebas poduzit bolcnu jer se u multivaru remen penje do kraja i malo vise
Stavi org podlosku iza mikro remena,a produzi bolcnu da opet sve bude u centru
Imao isti slucaj,ja sam stavio podlosku onu sta ide ispod matice na ventilvar između bolcne i poklopca variomata tako da sam produzio bolcnu sa kontra strane,tocno je 0.5mm,sad i skuter bolje starta jer remen sjedne malo dublje,a ne struze po bendixu kad se digne dokraja
skoda90:
--- Citat: Dax - 15 Listopad, 2016, 13:35:57 ---Ne stuze ti po bloku nego po bendixu tj. po zubima kad se remen popne do kraja u mutivaru
Trebas poduzit bolcnu jer se u multivaru remen penje do kraja i malo vise
Stavi org podlosku iza mikro remena,a produzi bolcnu da opet sve bude u centru
Imao isti slucaj,ja sam stavio podlosku onu sta ide ispod matice na ventilvar između bolcne i poklopca variomata tako da sam produzio bolcnu sa kontra strane,tocno je 0.5mm,sad i skuter bolje starta jer remen sjedne malo dublje,a ne struze po bendixu kad se digne dokraja
--- Kraj citata ---
Upravu si,skontao sam da je po bendixu!
Budem to vratio,stavio serijsku bolcnu a podloske cu morat kupit jer ih nemam.Jos sam se predomisljao da li da narucujem ili ne.
Getriba rastavljena,lezajevi se hlade i sad skontam da u tom poklopcu ima i iglicasti lezaj koji nitko nije spominjao :angry7:
ditek:
Nek grebe, meni je grebo 10000km pa mu nista nije bilo, bar znas da se penje do vrha :headbang:
skoda90:
Ditek sumnjam da sam ja te srece :toothy12:
Evo novi lezajevi i semerinzi su u getribi!ostao je jos onaj mali iglicasti :dontknow:
Jos ostaje ubacit termostat,kocione plocice itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju