Tehnički kutak > Garaža

Runner sp50 from stračara

<< < (37/52) > >>

dario007:
Ma stisni na link,otvara slike
Mislio sam na 14,toliko je remen s unutarnje strane di sjeda na bolcnu.

skoda90:
E sad valja,kliko ja al su bile male!
Pa tako negdje stoji remen i kod mene sad sa tim podloskama.

dario007:

--- Citat: skoda90 - 08 Studeni, 2016, 20:34:27 ---E sad valja,kliko ja al su bile male!

--- Kraj citata ---

Slikaj i izmjeri ono kaj sam ti rekao...Probaj si krajnju sajbice kradu max speed

skoda90:

--- Citat: dario007 - 08 Studeni, 2016, 20:59:46 ---
--- Citat: skoda90 - 08 Studeni, 2016, 20:34:27 ---E sad valja,kliko ja al su bile male!

--- Kraj citata ---

Slikaj i izmjeri ono kaj sam ti rekao...Probaj si krajnju sajbice kradu max speed

--- Kraj citata ---
Kontam da necu nista radit prije vikenda,jer dok dodjem s posla vec padne mrak a i kisa je stalno.
za vikend cu sve mjerit i slikat al djaba mi i te sajbice kad je i s njima i bez njih start u kur*u.
Jedino ako nije do karba,to mi jos pada na pamet,jer kad se skut tek upali potegne ko zmaj,a cim se malo provozam kita pa mozd kad se cok ugrije fali malo goriva,al opet ne trokira nist  :dontknow: mozda da probam malosi spuzvu ubacit i par brojeva vecu diznu  :dontknow:

dario007:
Boja svjecice ti je bila dobra,potrosnja je odlicna,tako da nemoj nista dirat po frgazeru.

Nesto nije dobro na prijenosu,imam iste postavke i moj otkida na startu bez ikakve sajbice.

Sve dobro premjeri i poslikaj pa cemo vidjeti do cega je...

Bolcna premalo viri iz multivara,ili nesto iza njega nisi dobro slozio ili je bolcna prekratka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju