Tehnički kutak > Garaža

Runner sp50 from stračara

<< < (38/52) > >>

Dax:
I ja imam malo los start,nije los ali ne kida i ubija kako sam se nadao.
Ja imam 0.5 mm i isto pocinjem sumnjati na lose ustelan fergazer jer bi trebao bolje i brze primat gas,ali meni je los dok je hladan,a dobar dok je vruc,ali znam da moze puno bolje.
Sad sam u nabavci kuplunga jos,a zvono sam kupio novo pa cemo vidjet,onda se bacam na ustelavanje frge.

mako:
Ako si stavio neku znj marku valjcica tipa bgm, ili rms, moguce da ti klizna povrsina valjcica kad se zagrije, omekani i lijepi, pa zbog toga imas los start,a isto tak je moguce da ti karb nije dobro nastelan, a to vidis po odazivu na gas,svijecica moze bit dobra i ako nije idealno nastelan, pogotovo taj pocetni gas...

Corector:
Sta ste svi vozili minarelli prije piaggia pa vam ima los start?  :laughing7: Od kako vozim piaggio sa super soft startom, nema vise iskipanih suvozaca, nema random tockaranja... Mozes mu staviti loptu na suvozacev sic i ona nece pasti u startu, sve nesto u kur*u kao sa euro 6 normom.

Za kronicno los start svakako pomaze duzi remen od 811mm, a pogotovo ako se cesto vozis u dvoje, jer onda ne ide u okretaje nakon 5-10m. Samo s duzim remenom gubis nesto pred kraj. Malossi ima duze remenje, npr. special belt.

skoda90:
Rolice su malosi 5.8 trenutno,bile su 5.5bgm. Nisam primjetio neku razliku al sad sa sajbicama i 5.8 fino ima okretaja cini se onak taman(ne govorim za start).I ta obrtajka nikak da stigne jebeni kinezi.
Budem probo ubacit malosi spuzvu i par brojeva vecu diznu i igrat se sa pozicijom igle nista me ne kosta  :dontknow:

@Corector neznam da li si nedavno vidio onaj video al to je katastrofa,pa ona moja batina je 5x zivahnija u startu i na dodir gasa nego gilera trenutno  :dontknow: a stim ostalim remenjem se nemislim zajebavat i trosit pare kad drugima radi normalno jedino mene jebe  :angry7:

Dax:
Ja se poigrao danas sa frgom i dobio sam dosta bolje performanse!
Dobro ja imam problem sa airboxom jer mi dell ima sa te strane serafe za stelanje,danas ubacio gljivu i gljivu iznuta smanjio na 20.5 ulaznu rupu za zrak tako da mogu stelat i dobio dobre rezultate

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju