Tehnički kutak > Garaža
Runner sp50 from stračara
aragonY:
Ali da proklizuje kvačilo zar ne bi mašina trebala razvijati okretaje u prazno uz popratne vibracije na startu?
skoda90:
--- Citat: aragonY - 29 Listopad, 2016, 19:31:11 ---Ali da proklizuje kvačilo zar ne bi mašina trebala razvijati okretaje u prazno uz popratne vibracije na startu?
--- Kraj citata ---
Trebalo bi valda,bar sam takvo imao iskustvo,a i kad mi je nedavno po zvonu bacalo mast iz polutki isto nije vrtio u prazno a ono masti ko u prici :dontknow:
dario007:
Ako sat pokazuje 91 gps-a i 100 po satu,onda pokazuje drugacije od moga,moj vara za 20km/h.
Djeluje mi da nesto ne vezano za smjesu nije okej sa svjecicom a mislim da je previse ulja u smjesi ili nije odgovarajuca svjecica...
Ja sam trenutno na istom frgicu sa postavkama 72 glavna,igla skroz dole(zeger gore) i seraf smjese krug i 1/3.
Kako ti se potrosnja vrti?
Nisam popratio koji je centralni feder ali probaj ili s tvrdim ili s tvrdim oprugama kuplunga,tebi ne proklizava kuplung meni dok je proklizavao je isao do 10 soma od starta i osjecajem kao da prevrtava.
skoda90:
Pokazivao je 99 ko da malo mrvicu manje od 100.
Svjecica mi je br9es,a na uljnoj je malo mrvicu vise naspanovano mozda 0.5mm :dontknow:
Imam ja jos 74 diznu ali neznam meni se cini ok ova boja :dontknow:
Potrosnja je malo manja od 3.5l
Centralni feder je ljubicasti,znaci forumski provjereni setup!!!
A mozda bi mogo i tvrdje probati,onda bi hvato na vise okretaja tj blize rezonanciji pa bi mozda bilo bolje!
Mogo bi bijele isprobati sutra (trenutno su malosi crni).
lp
dario007:
Probaj i nemoj se striktno drzati kako je forumski,nije svakome isti setup,svi tupe o 4.8 rolicama bez multivara sa tt-om pa ja vozim 5.3 i vrtim 9soma kroz ubrzanje...
Probaj bijele,vjerujem da ce to biti okej onda...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju