Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
Dax:
--- Citat: dario007 - 26 Listopad, 2016, 20:20:39 ---Jos uvijek je crna svjecica,naci cemo se vjerovatno na 80 ili 82 dizni...danas nisam imao vremena pa je ostalo ovako,sutra cemo vidjeti sta se da rijesiti.
Sranje je kaj frga ima atomizer za 4t( 262AN) motore pa malo naljeva do 1/4 gasa i trazi serafic smjese na pola kruga i manje.Ako nece zadovoljit morat cemo kemijat pa zatvarat rupice na atomizeru ali o tome vise kad vidimo sta ce se dat napraviti.
moj NRG ide 105 po satu i 82-3km/h gps-a,luna prolazi uz mene dobrih 10km/h brze bez nekog pretjeranog rastezanja :)
sat joj do 60km/h pokazuje 5 manje od moga a kasnije i 10km/h manje
--- Kraj citata ---
E o tome sam i ja pricao pa su govorili da nema veze!
Imao sam 262an u potpuno novom 19 dell i nikako ustelat i stalno preljevanje,s time da an ima ravnu glavu u felgazeru pa to radi dodatno problem,narucio i stavio 262au s kojim je dosla c glava i bez rupica,preporod odma i dao se fergazer ustelat bez problema!
An je za 4t motore,a au za 2t!
dacerovs:
A nista, onda cu narucit 262AU.
Hvala!
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dacerovs:
--- Citat: dario007 - 27 Listopad, 2016, 12:58:34 ---Sinek,sad ja na tog piaggia idem zaljepit malossi naljepnice i napumpat gume na 4 bara pa bus videl de pes pi*du nosi... :D
--- Kraj citata ---
dok ne stavis Drevana, nis od tog :P
dacerovs:
Stavljena dizna 82, motoric je sada ustelan kaj se tog tice.
Jedini problem stvara taj atomizer jer ga na leru zaljeva gorivom, ne jako ali zaljeva.
Tako da kad dode AU atomizer onda bi to trebali bit to.
Motor sada jos bolje ide, mozda danas izmjerim kolko po GPS-u ide.
Corector:
Ak si zainteresiran za probu, ustupit cu ti pravi spuh za ovaj setup, proizvodi ga firma podrumoment :laughing7: Nakon tecnigasa rs70 skuter dr evo je jos vise zivnuo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju